Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 5.5.2011 17:31  18851
Tessien [18846]: "v detstvi jsme ji pestovali na zahrade, takze jsem byl predavkovan bublaninama s rebarborou"... +1 Jeste ze jsme se pak odstehovali na sidliste.
beruthiel beruthiel Wibbly Wobbly, Timey Wimey. 5.5.2011 15:37  18849
ShelleProsím recept na citronový bochník. Děkuji.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 5.5.2011 14:56  18848
Hm, vypadá dobře!:-)
shelle Shelle - Good Service 5.5.2011 14:55  18847
kvitko [18845]: Takovej bochnicek.

Ona prave zvenku byla tak z pulky cervena, ale v rezu zelena. A v buchte se ta barva ztratila spis. A ejste me pudi, jak odpadavaji ty mandle z toho. Ale dobre to je, to jo. I kdyz z tech vsech bochnickuzatim vede citronovy a citronomakovy pro me.



tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 5.5.2011 14:03  18846
Ja rebarboru teda spis nesnasim (v detstvi jsme ji pestovali na zahrade, takze jsem byl predavkovan bublaninama s rebarborou :), ale ten shellin rebarborovy bochnik je fakt super ;)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 5.5.2011 13:55  18845
A co si z ní dělala? Miluju koláč s rebarborou! Červená bývá jenom některá a spíš u země, většinou je zelená.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 5.5.2011 13:54  18844
Shelle [18843]: Rebarborový kompot jsem jako dítě miloval (do dnes si to pamatuju...). I samotnou syrovou jsem rád kousal.
shelle Shelle - Good Service 5.5.2011 13:27  18843
Vcera jsem prvne pouzila rebarboru a vlastne pred par dny ji prvne ochutnala. Nechapu, jak mi doted zustala utajena.

Akorat teda ONI ji maji na obrazku v bochnicku cervenou a moje je spis neviditelna a splynula s testem.
ziggy 5.5.2011 11:01  18842
rychlonoh: nemáš zač :)
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 5.5.2011 10:48  18841
Jak jsem se tady onehdy ptal na zapekaci recepty, tak zapeceny lilek s mozzarelou a parmazanem byl famozni
cova 5.5.2011 08:48  18840
zblunceTo vypadá moc dobře (navíc kapustu já rád), díky za tip, určitě vyzkouším...
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 4.5.2011 20:25  18839
dneska jsem delala kapustu podle tohoto receptu a vazne lahudka!
shelle Shelle - Good Service 3.5.2011 14:02  18838
phanny [18836]: To me napadlo, i to, ze vlastne, v tom stroji se to udela driv a ji hned. Po tom dalsim mrazeni to proste bylo malo kysele.

A ma to byt sladke, kosicky bys moc sladke mit nemel, abyt to bylo vyvazene. Musis to kousat spolecne, vsechyn ty polevy jsou desne sladke. Vseobecne ty americke sladkosti jsou fakt hodne sladke. Jeden kousek a dost.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 3.5.2011 13:54  18837
kuchařky dorazily. Zkoušel jsem red-velvet cupcakes. Ta poleva mi z toho přepisu vyšla příšerně sladká, tak to má být? Osobně bych tam toho cukru dal polovic.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 3.5.2011 13:52  18836
Shelle [18834]: nejspíš moc studený. Domácí mrazák má -18, zmrlina se normálně prodává okolo -8.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt