Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 5.5.2011 20:18  18855
Kvitko, co je vetsi mnozstvi?

Beruthiel posli mi mail a vyfotim ti to a poslu. Sorry, jsem lenoch.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 5.5.2011 20:15  18854
Akorát se to s ní nemá přehánět. Obsahuje nějaký šťavelany či co, který můžou ve větším množství dělat neplechu. Tchán vždycky vypráví, jak chcal krev:-)
scalex Scalex 5.5.2011 18:05  18853
Po rebarboře jsem se vždy mohl utlouct, nejvíc mi teda chutnala oloupaná syrová, namáčená do vanilkového cukru a chroupaná jen tak. Úžasná chuť. Tepelně zpracovaná už byla podstatně mdlejší. 
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 5.5.2011 17:41  18852
Tigo [18851]: my jsme bydleli na sidlisti celou dobu, zahradkarska kolonie to jistila :)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 5.5.2011 17:31  18851
Tessien [18846]: "v detstvi jsme ji pestovali na zahrade, takze jsem byl predavkovan bublaninama s rebarborou"... +1 Jeste ze jsme se pak odstehovali na sidliste.
beruthiel beruthiel Wibbly Wobbly, Timey Wimey. 5.5.2011 15:37  18849
ShelleProsím recept na citronový bochník. Děkuji.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 5.5.2011 14:56  18848
Hm, vypadá dobře!:-)
shelle Shelle - Good Service 5.5.2011 14:55  18847
kvitko [18845]: Takovej bochnicek.

Ona prave zvenku byla tak z pulky cervena, ale v rezu zelena. A v buchte se ta barva ztratila spis. A ejste me pudi, jak odpadavaji ty mandle z toho. Ale dobre to je, to jo. I kdyz z tech vsech bochnickuzatim vede citronovy a citronomakovy pro me.



tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 5.5.2011 14:03  18846
Ja rebarboru teda spis nesnasim (v detstvi jsme ji pestovali na zahrade, takze jsem byl predavkovan bublaninama s rebarborou :), ale ten shellin rebarborovy bochnik je fakt super ;)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 5.5.2011 13:55  18845
A co si z ní dělala? Miluju koláč s rebarborou! Červená bývá jenom některá a spíš u země, většinou je zelená.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 5.5.2011 13:54  18844
Shelle [18843]: Rebarborový kompot jsem jako dítě miloval (do dnes si to pamatuju...). I samotnou syrovou jsem rád kousal.
shelle Shelle - Good Service 5.5.2011 13:27  18843
Vcera jsem prvne pouzila rebarboru a vlastne pred par dny ji prvne ochutnala. Nechapu, jak mi doted zustala utajena.

Akorat teda ONI ji maji na obrazku v bochnicku cervenou a moje je spis neviditelna a splynula s testem.
ziggy 5.5.2011 11:01  18842
rychlonoh: nemáš zač :)
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 5.5.2011 10:48  18841
Jak jsem se tady onehdy ptal na zapekaci recepty, tak zapeceny lilek s mozzarelou a parmazanem byl famozni
cova 5.5.2011 08:48  18840
zblunceTo vypadá moc dobře (navíc kapustu já rád), díky za tip, určitě vyzkouším...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt