Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
cova 2.7.2011 20:25  19050
Vanda"dělat koprovku jinak než z čerstvýho kopru ani nestojí za to ;)"

To by se dalo i zkrátit na: Dělat koprovku nestojí za to...
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 2.7.2011 17:21  19049
kvitko [19039]: Já mám rád plněné listy - ale k tomu je potřeba maso :).
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 2.7.2011 16:21 - Oblíbené kluby (12:51) 19048
Vanda [19047]: Ale jo, já třeba do omáčky dávám čerstvý i naložený, ono to má potom takový větší říz :)

A nejlepší koprová polévka se dělá do vody, ve které se povařily brambory, ale to je pro případ nových brambor. To je nejlepší mňamka. S vajíčkem, samozřejmě.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 2.7.2011 14:49  19047
dělat koprovku jinak než z čerstvýho kopru ani nestojí za to ;)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 2.7.2011 14:10 - Oblíbené kluby (13:11) 19046
ta koprovka podle receptu z apetitu je jednoducha, uzasna a s cerstvym koprem naprosto vynikajici :-)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 2.7.2011 11:23  19045
ullicnik [19030]: ne, a do koprový polívky mi vejce nesmí ani nahlídnout!
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 2.7.2011 11:08 - Oblíbené kluby (13:11) 19044
kvitko [19043]: tak zkus tohle, to nam taky hodne chutnalo...
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 2.7.2011 10:42  19043
No, maso zrovna nemám (mozarellu ani pinie), ale přemýšlím o nějakým zapečení se slaninou a bramborama. Tak dík:-)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 2.7.2011 09:09  19042
MrMar [19040]: Nebo s testovinami?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 2.7.2011 09:05 - Oblíbené kluby (13:11) 19041
kvitko [19039]: nakrajet, chvilicku povarit, ale fakt chvilicku. Osmahnout cibulku, slaninu, pridat tu kapustu... chvilku nechat spojit chute, pridat nakrajenou mozarellu a oprazena piniova seminka a smichat s bramborovymi noky...
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 2.7.2011 09:05  19040
zapéct s masem a vejci?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 2.7.2011 09:03  19039
Co byste udělali s kapustou? Mám tu hlávku a nemám nápad. Polívku ani placičky nechci.
ziggy 2.7.2011 07:59  19038
phanny: aha, vidiš, to je nápad ..
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 2.7.2011 05:41  19037
Hodit hrst (namočenou) k pečícímu se kuřeti.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 1.7.2011 21:10  19036
ziggy [19035]: Rizzotto. Šalotka, arborio, bílé víno, vývar, máslo, hromada namočených hub a hromada parmezánu. Neznám ze sušených hub lepší jídlo.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt