Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 9.8.2011 12:01  19236
ovsem to ma velmi roztomile video

http://www.moulinex.fr/produits/croque-gaufre/pie-and-co.aspx
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 9.8.2011 11:57  19235
A tunaka a mozzarellu a kapary, to si davam na pizzu, to by asi taky slo.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 9.8.2011 11:56  19234
Anka [19231]: Jo, to by taky slo :)
A jeste si rikam, ze zkusim udelat ryzovou napln s kari a mozna hrozinky, to jsem mela kdysi v nejake indicke restauraci, ale to hodim asi do klasickeho testa.

Dik za in(d)spiraci :)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 9.8.2011 11:55  19233
Moulinex Pie & Co - kupovala jsem to pres Amazon.fr, u nas jsem se nedogooglila, jen na nejake stranky, kde to neslo hodit do kosiku a nejake slovenske. A pry to ted uz maji v Datartu, ale z te Francie me to vyslo o 700,- levneji.
shelle Shelle - Good Service 9.8.2011 11:53  19232
Ja bych chtela jen s povidly. Ale ze me mluvi abstak :)

Tigo, jak se to presne jmenuje? Me zajima, co vsechno to umi.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 9.8.2011 11:52  19231
Nebo zkus klasickou českou kombinaci: kuřecí prso, broskev, sýr :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 9.8.2011 11:51  19230
Ten bych si dala spíš do varianty se šunkou.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 9.8.2011 11:50  19229
Anka [19228]: Fajn - co myslis, kdyz tam soupnu i syr, bude to ok?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 9.8.2011 11:48  19228
TigoTak já teď aktuálně bych si dala ty taštičky naplněné mletým masem smíchaným s loupanými rajčaty a nějakým kořením. Prostě boloňské :)
ullicnik ullicnik 9.8.2011 11:47  19227
jo, pyré to bylo!
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 9.8.2011 11:46  19226
pyré :)
ullicnik ullicnik 9.8.2011 11:46  19225
Mák je zlo. Ale jinak svestky jsou dobrý vsude, mnohem lepsi nez povidla. Dokonce v buchtách lepší než s jablečným piré (nebo jak to nazvat) :)
kokos kokos 9.8.2011 11:46  19224
Kurňa, zase pozdě :-)
kokos kokos 9.8.2011 11:45  19223
Wronski [19221]: Do štrůdlu nepatří švestky ani mák.
Trnky patří do slivovice a mák do buchet.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 9.8.2011 11:45  19222
Jo a do strudlu nepatrej ani svestky ani mak.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt