Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 9.8.2011 17:07  19361
Anka [19356]: No, to mělo smysl u kamen na dřevo/uhlí. Tohle dělaj na plyn i elektriku a nechávaj to taky běžet furt. Ono se to na provozní teplotu zahřívá hodiny :)

Tessien [19359]: Pokud byste chtěli repas, mám v UK kamaráda kterej se tím zabývá. Výsledek jejich renovace je k nerozeznání od nového, cena poloviční.
shelle Shelle - Good Service 9.8.2011 17:05  19360
Tigo [19358]: Me by take bavily, ale proste krome fondue, chci, aby se to veslo na linku. Jak to neni na lince na stale pouzivani, tak to pak clovek nechce vytahovat.

Ja ted uz rok resim parni hrnec. A stale ho nemam. protoze jsem sice vymyslela, jak ho mit, ale bude me to hrozne pudit urcite a budu mit mene mista.
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 9.8.2011 17:03  19359
Ta AGA je cool, ale neni to zrovna za lidovku :)
Ten 4-oven z tohohle obrazku stoji bratru 13 tisic liber :)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 9.8.2011 16:58  19358
Me ty pristrojecky bavej :)
shelle Shelle - Good Service 9.8.2011 16:51  19357
phanny [19352]: Ja na podobne koukam ve meste vzdy a ooocham. Kousek od Harrods je kram, kde jich maji asi deset vystavenych.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 9.8.2011 16:51  19356
Moje prababička do něčeho podobného přestala přikládat, když to chtěla vypnout :)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 9.8.2011 16:50  19355
Jen to má jednu neskutečnou vlastnost, pro kterou se to nikdy nedostalo přes kanál. Nejde to vypnout, ten sporák je pořád horkej.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 9.8.2011 16:46  19354
phanny [19353]: Jů, to je krásné!
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 9.8.2011 16:44  19353
tohle je udělátor!

phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 9.8.2011 16:42  19352
Shelle [19351]: to je to co se snažím vysvětlit :) Pořádnej sporák a nádobí je základ. Bydled v anglii, mám AGU :)
shelle Shelle - Good Service 9.8.2011 16:40  19351
phanny [19350]: Je fakt, ze misto tech udelatek je lepsi koupit nuz za dva tri tisice :)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 9.8.2011 16:39  19350
zblunce [19347]: S pořádným nožem ukrojíš všechno.
shelle Shelle - Good Service 9.8.2011 16:37  19349
zblunce [19347]: Ale udelas, jen je to opruz, no :)
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 9.8.2011 16:35  19348
zblunce [19347]: ale rozkrojis - nesmis to samozrejme narvat az k okraji, ale to nemuzes ani s tim strojem, jinak ti z toho ta napln vypada, az to z toho budes vyndavat. Plus v tom mas vzdycky syr, kterej jak se roztavi ti tam tu napln trochu prilepi :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 9.8.2011 16:33  19347
Shelle [19342]: no me hlavne prijde, ze v tom pristroji to mas rovnou na samostatne kousky - kdezto kdyz to delas na panvi, tak to nerozkrojis, aby ti tam neco nevypadlo...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt