Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Náš Lopuch Vám
vytře zrak

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 24.8.2011 17:35  19461
Ja na nas salat :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 24.8.2011 17:34  19460
Tessien [19458]: nemam te rada... ted mam prisernou chut na tatarak...
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 24.8.2011 17:08  19459
TheGen [19456]: My je hlavne vetsinou pouzivame tak dve najednou, kdyz treba delame salat, krajime oba, aby to bylo rychleji. U nas se vzdycky dela salat do dvou petilitrovych nadob :)
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 24.8.2011 17:00  19458
No jedna vec jsou pachy/chute jak pise zblunce, ale bakterie taky - treba po syrovym mase pouzivat to prkynko na neco, co tepelne neupravujes, neni idealni (pokud z toho masa teda nedelas tatarak, pak uz je to jedno :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 24.8.2011 16:58  19457
TheGen [19456]: to ne, ale krajet treba ovoce na prkynku po cibuli neni asi uplne nejlepsi...
thegen TheGen Čtou to degen... ale co - Peachoviny? 24.8.2011 16:57  19456
Jedno malý a jedno velký plastový na všechno.

BTW: na co jich máte víc? To funguje nějaká UL o bakaných bakteriích?
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 24.8.2011 16:49  19455
Dve mensi dreveny na pecivo a zeleninu a vetsi plastovy na maso.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 24.8.2011 16:48  19454
Jsem četla nějakej test a na plastovým prkýnku se i po umytí drželo víc bakterií než na dřevěným. Máme oboje.
ullicnik ullicnik 24.8.2011 16:42  19453
velky dreveny řeznický, ktery je furt venku a je na pecivo (a tak) a pak dve plastovy (malej a velkej) kde se dela vsechno ostatni.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 24.8.2011 16:32  19452
Shelle [19450]: kam si mam jit stoupnout do fronty? A dostane se na me? :-)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 24.8.2011 15:56  19451
Doma máme jenom dřevěný prkýnka - jedno na maso, jedno na cibuli (a česnek), mnoho dalších na ostatní věci.
shelle Shelle - Good Service 24.8.2011 15:37  19450
Jaka matew prkenka?

Ja rozdavam Joseph&Joseph, ale sama mam tri drevena na zeleninu a chleba, jedno plastove na maso, druhe plastove na sladke. Nejka mam trauma, ze to drevene se rucne tak dobre neumyje, i kdyz by ho clovek mel jen na maso. Ale ja maso moc nekrajim, kdyz o tom tak premyslim.
ziggy 18.8.2011 09:23  19449
kdysi jsem zkoušela mrazit vykynutý těsto a jako nic moc .. lepší zamrazit korpus a pak dopéct jindy s ingrediencema ..
vinyl vinyl - ...jen si hraju 18.8.2011 08:54  19448
ziggiJá teda s mražením těsta nemám zkušenost, ale proč nezamrazíš těsto a mrazíš upečenou pizzu bez ingrediencí?
ziggy 17.8.2011 18:42  19447
zatížené luštěninama? to už jsem někde slyšela .. ted jsem dopekla, nedopadlo to nejhůř, ale příště to zkusím, dík

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt