Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
frakira 7.9.2011 11:59  19535
hmm a ted mi reknete, co vas na tom receptu tak poburuje (tedy bez ohledu na formu)

Jo, kamen do zaludku to urcite bude, ale kdyz se to tak vezme, to je kazde smazene jidlo, ne? Mne to prijde jako zajimavy napad jak zlikvidovat knedlik a nedelat ho pokazde jen s vejcem..
dr_film Dr_film - last.fm 7.9.2011 09:09  19534
ziggy [19529]: Je to knedlíkové překvapení - může tě tedy při konzumaci "překvapit" třeba zapíchlé párátko v krku :o)
ullicnik ullicnik 7.9.2011 08:08  19533
dostat to na talíř s bramborem, tak nevim nevim
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 7.9.2011 07:34  19532
Pěknej kámen do žaludku:-)
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 7.9.2011 07:15  19531
Moc dobrý receptík! Určitě ho uvařím, nejlíp taťuldovi dneska k večeři s bramborem. Jen škoda, že tu nemám ty úžasňoučký smajlíčky!!! :-((((((((((
ullicnik ullicnik 7.9.2011 07:06  19530
snad do oběda dostanu znovu chuť k jídlu...
ziggy 7.9.2011 07:02  19529
Dr_film: to nemá chybu .. "..vyjmout párátka (jestli je nenajdete-nevadí).." :)))
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 6.9.2011 22:33  19528
Dr_filmkušuj.
dr_film Dr_film - last.fm 6.9.2011 22:12  19527
WTF?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 5.9.2011 07:44  19526
Včera jsem dělal srnčí paštiku a taky si k tomu masu čuchnul, přesvědčil jsem se, že takhle má přeci "vonět" zvěřina :-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 4.9.2011 16:45  19525
já poživatelnost taky zkouším nosem, pokud se mi neobrací žaludek, je to jedlé. Takže plně chápu, že pokud někomu něco smrdí, tak to jíst nebude. Z toho důvodu jsme neschopen jíst syrečky.
renda Renda 4.9.2011 15:40  19524
Citlivky, dokud mi jidlo nejde z lednice naproti a nema vypestovanou nejakou novou vlastni kultuuuru, tak je pozivatelny...:)
ullicnik ullicnik 4.9.2011 08:56  19523
kvitko: je minimalni a maximalni (max = spotrebujte do) :-P rozdíl je jasnej, když si koupíš indulínu, tak bude mít minimální 2 roky, ale žlukne ti pri dobrym skladování až po 6 :-)
shelle Shelle - Good Service 4.9.2011 07:53  19521
Jo, smytliku jsem si u tebe uz take vsimla.

Vysocinu teda pry Tess bude pojidat :)

anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 4.9.2011 07:29  19520
kvitko [19519]: No, někdy je to minimální trvanlivost a někdy Spotřebujte do.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt