Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vinyl vinyl - ...jen si hraju 3.10.2011 09:32  19704
Máme Kenwood Chef, dneska jsem přikoupil odšťavňovač. Používáme hafo příslušenství: Kromě obvyklých třeba ještě mlýnek na maso, stroj na těstoviny, pasírku... velká spokojenost.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 3.10.2011 09:21  19703
misulina [19699]: ja mam tenhle a maximalni spokojenost. Mam k nemu i zmrzlinovac :-)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 3.10.2011 08:20  19702
vinyl [19674]: To jsem rád. Je to podle mojí babičky.
frakira 3.10.2011 08:14  19701
misulinaSnih se sleha tim co slehacka ;-)))

Ad prospero:
Hneteni a slehani naprosto bez problemu, s kasi ti neporadim, ta se u nas nesleha. Co se struhadla tyce - pouzivam ho, kdyz toho mam opravdu hodne, v opacnem pripade mi vadi podle meho nazoru dost velky odpad - zbytky, ktere zustanou nad strouhacim kotoucem.
Mleti masa mi moc neslo, ale myslim, ze tam bude spis problem v uzivatelce a masu nez v robotu - s mletim masa jsem nemela zadne predchozi zkusenosti a tady jsem ho po trech pokusech, kdy jsem tak maximalne ucpala mlynek, vzdala.
Jinak je to podle me uzasny robot (i kdyz ja nikdy jiny nemela), krasny (to je dulezite, ne? ;-)) a hlavne se ty bezne pouzivane casti krasne udrzuji (snadno se to sklada/rozklada, vetsinu veci proste hodis do mycky). Mama mela robota, ktereho nepouzivala NIKDY, protoze slizt ho a pak umyt byl nadlidsky vykon - ale je mozne, ze v dnesni doby uz je to s kazdym robotem brnkacka.
Fakt ale je, ze kenwood ma hrozne mco prislusenstvi, ktere funguje k jejich drazsimu robotu, ale k tomuto ne - to me stve, protoze kdyby to slo, poridila bych si treba "zmrzlinvoac", nebo nejakou podobnou kravinu, takhle na to muzu zapomenout.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 2.10.2011 22:33  19700
misulina [19699]: Napada me jeste mleti masa, metla na snih.
misulina misulina 2.10.2011 22:28  19699
robot Vybírám si nějakého "super" robota:-)

Nevím dle čeho vybírat. Chci aby mi to ušlehalo šlehačku, uhnětlo nějaké to těsto, zvládlo to bramborovou kaši, něco nastrouhalo - např. brambory.. Víc mě zatím nenapadá. Má někdo radu po čem jít, co vyloženě nemá cenu řešit a co bych ještě mohla vyžadovat?

Co tento? http://www.mall.cz/roboty/kenwood-km-266-prospero
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 2.10.2011 13:03  19698
Taky mám v mrazáku syrové.
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 2.10.2011 13:03  19697
mamka zelené fazolky vždycky mrazila syrové, jen pokrájené na kousky.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 2.10.2011 12:49  19696
mam doma vetsi mnozstvi zelenych fazolek - jak je co nejlepe uchovat? napadl me mrazak - ale nevim, jestli varene, syrove, sparene... ?
shelle Shelle - Good Service 1.10.2011 21:25  19695
ziggy [19693]: Ja si vzdy naivne myslim, ze to druhy ten pouziju. A vetsinou se to nestane a ctvrty den z toho zacnu byt nesva a pak to sedmy vyhodim.

Ale ano, zmrazit jsem to samozrejme mela hned.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 1.10.2011 21:06  19694
Jak kdy, někdy týden, někdy to vylejvám druhý den.
ziggy 1.10.2011 20:42  19693
čtyři dny mi příjde skoro dost, po čtyřech dnech už bych to nejedla :) .. neni lepší to zamrazit? tak to dělám já ..
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 1.10.2011 16:23  19692
Rekla bych tak ctyri dny.
shelle Shelle - Good Service 1.10.2011 16:22  19691
phanny [19690]: A kolik tak dni to voni tobe?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 1.10.2011 13:01  19690
Shelle [19689]: Dokud nezkejsne. Lze poznat i po čuchu - nevoní => nejíst.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt