Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Diskuze na Lopuchu,
pohlazení na duchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 21.11.2011 19:27  19962
Mrkváč je bezva, dělám skoro stejný jako dávala Tigo. Bacha, alespoň já ho musím velmi dlouho péct, cirka 90 minut. Můj recept jsem tady určitě dával bude někde v archivu.

Z jiného soudku. Když jsem prodával "Mrkvový koláč" za 18 korun tak moc na odbyt nešel. Pak jsem to nazval "Kanadský Carrot Cake", dal ho za 30 a teď mi můžou ruce utrhat :).
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.11.2011 19:03  19961
Jenže ten krém můžeš narvat i do normální buchty :)
frakira 21.11.2011 18:44  19960
Hmm, tak mne zase mrkvovy dort jako nromalni buchta rozhodne nepripadal, ale asi to bude tim kremem..
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.11.2011 18:03  19959
Mrkvacu jsem za ta leta ochutnala uz dost. Normalni buchta. Kdo se boji te mrkve, bat se nemusi, neni tam poznat. A kdo se na ni naopak tesi, tak take zbytecne. Takze je to tak trochu k nicemu. Komu jde o vlhkost, tomu imho lepe poslouzi strouhana jablka pridana do testa.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 21.11.2011 17:36  19958
Royal [19956]: Vidis, a kdybys cetl ten muj post pred receptem, ani bys hadat nemusel.
shelle Shelle - Good Service 21.11.2011 17:35  19957
Royal, tak se s tim nepatlej, nikdo te nenuti.

Jinak ta mrkev to podle me zvlhci a nadycha, ale to ti spis rekne phanny. Treba by jablko udelalo top same.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 21.11.2011 17:24  19956
Tigo [19954]: Uhodnu :o)) Tigo [19955]:
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 21.11.2011 17:18  19955
Shelle [19951]: Jj, mrkev v tom neni citit, coz je trochu skoda, ja ji rada, tesila jsem se, ze tam bude poznat vic.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 21.11.2011 17:17  19954
Royal [19953]: Hadej...
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 21.11.2011 17:04  19953
Tigo [19932]: Jedla (dělala) jsi to?
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 21.11.2011 17:02  19952
Shelle [19951]: spoustu lidi odradi ta mrkev, pritom ji v nem urcite nepoznaji

Tak proč tam u všech všudy je? (Otázka, ne rebelie.) Jako docela rád bych to ochutnal, ale pizdit se s celým dortem na to, abych to (třeba) zhnuseně vyplivnul se mi nechce.
shelle Shelle - Good Service 21.11.2011 16:52  19951
phanny [19944]: To souhlas, prijde mi lepsi vic Phil a mene cukru. Zkousim cukr ubirat v nekterych Humm. receptech a zatim to nikdo nepoznal :) Hlavne v tech naplnich ci polevach.

Vinyl, prijde mi to trochu jako octove chipsy, nekomu to hrozne chutna, nekomu vubec. Podle me spoustu lidi odradi ta mrkev, pritom ji v nem urcite nepoznaji.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 21.11.2011 16:37  19950
no tak tomu říkej krém :)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 21.11.2011 16:34  19949
Jeste si teda trochu zarebeluju - mne ta "prava" poleva vubec nepripada jako poleva, vzdyt to neni tekuty, spis je to krem :)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 21.11.2011 16:32  19948
hehe :)Vanda [19947]: bylo na Tigo [19945]

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt