Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 28.11.2011 17:42  19997
Scalextak jsem tak projizdela tvuj blog a chtela jsem se zeptat - jak dlouho vydrzi susene maso podle tveho receptu?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 28.11.2011 16:41  19996
vinyl [19995]: Jedl jsem jednou. Belugu. Dneska by mě za to ochranáři asi popravili. S tím černým sajrajtem za 30 Kč ze sámošky to vůbec nejde srovat, trochu mi to chutí připomínalo dobrého uzeného lososa.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 28.11.2011 08:57  19995
Taky ho bojkotuju, ten kvalitní (jiným nemá cenu se zabývat) pochází z Iránu. :-)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 27.11.2011 20:05  19994
Scalex [19993]: Jo, ten taky nejim :)
scalex Scalex 27.11.2011 19:18  19993
Tigo [19986]: Kaviár je ještě mrňavější a stojí ještě víc. 8^)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 27.11.2011 19:17  19992
kvitko [19988]: usetris za energii pri vareni :-)
scalex Scalex 27.11.2011 19:17  19991
Shelle [19982]: Skotská křepelčí vejce
shelle Shelle - Good Service 27.11.2011 18:35  19990
:)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 27.11.2011 18:33 - Oblíbené kluby (18:37) 19989
Já dnes byla hrozně šikovná a udělala jsem domácí máslo. Myslím, že za to rozčilování u regálu, když jsem hledala tu správnou šlehačku, to stálo ;o)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 27.11.2011 18:02  19988
to nemění nic na tom, že jsou mrňavý:-)
shelle Shelle - Good Service 27.11.2011 15:15  19987
Jsou zdravejsi.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 27.11.2011 15:08  19986
Mne se to vzdycky zdalo strasne mrnavy za ty penize :)
shelle Shelle - Good Service 27.11.2011 14:57  19985
Tak to je zatim muj kulinarsky zamer :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 27.11.2011 14:39  19984
Shelle [19982]: ja je jen uvarim bud na salat nebo oblozenou misu...
shelle Shelle - Good Service 27.11.2011 14:15  19983
btw pri googleni sjem nasla napriklad toto:

4. Pokrm pro zvýšení krásy ženy
5 - 6 žloutků se mírně usmaží a namaže na chléb. Při pravidelné konzumaci tohoto pokrmu bude pokožka žen lesklá a hladká. Nebude mastná ani suchá.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt