Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 22.12.2011 20:49  20174
Shelle [20170]: Ehm, máš ráda Tiramisú?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 22.12.2011 20:43  20173
Tessien [20172]: Jo.
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 22.12.2011 20:41  20172
phanny [20169]: jen je nech phanny, je to jejich vec, kdyz nevedi, co je dobry :)
Well done steaky jsou prokleti ceskeho naroda ;-)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 22.12.2011 20:41  20171
phanny [20169]: Fuj.
shelle Shelle - Good Service 22.12.2011 20:40  20170
kvitko [20166]: Ja syrovou rybu jo, ale tatarak ne. Pritom carpaccio si dam, ale u tataraku mi vadi to vejce, vejce mi vadi vic nez syrove maso, jsem zjistila.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 22.12.2011 20:40  20169
Hele a co takhle vajíčko na měkko?
shelle Shelle - Good Service 22.12.2011 20:40  20168
vinyl [20159]: Tunaka mam rada podle Itala to jeho italske sushi, jak se ty kostky delaji, davali jste to nekdo sem, ty nebo phanny podle me.

http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Susci-all-italiana/

phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 22.12.2011 20:40  20167
kvitko [20166]: ani suši nebo tatarák?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 22.12.2011 19:47  20166
Asi je to lahůdka, ale nepozřela bych syrový maso.
ziggy 22.12.2011 19:04  20165
fuj, že to z těch zvířat netrháte za živa zubama. vyšlo by to nastejno, jako tohle :-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 22.12.2011 19:00  20164
Tessien [20163]: velmi prudce opečený z vrchu, ale jen chviličku. Z vrchu by měl mít čáry od grilu.
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 22.12.2011 17:24  20163
Royal [20162]: jen lehce opeceny z vrchu, aby byl uvnitr jeste syrovy
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 22.12.2011 17:20  20162
phanny [20160]: upečený raw je co? Raw bych pochopil, ale to pečení - to je jako smažená voda, ne? :o))
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 22.12.2011 17:16  20161
Tak jste mě nezklamali, od samého počátku jsem měl nejasný pocit, že losos v trojobalu nebude to pravé. Ostatně proto jsem se zeptal...
Takže asi něco a'la ziggy, triss, mrcos. A nemám dojem, že takto upravený losos by se nemohl jíst s brsalátem.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 22.12.2011 15:56  20160
vinyl [20159]: Ano, ostatně losos taky. Ale stej z tuňáka upečený raw je také dobrota. Škoda že to stojí takový strašlivý peníze.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt