Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vinyl vinyl - ...jen si hraju 23.12.2011 08:49  20185
To by mohlo jít, nastavil bych ale teplotu tak na 70 -80. Jestli děláš rád pokusy tak to zkus, jedno vejce obětuješ :-)
ullicnik ullicnik 23.12.2011 08:45  20183
vinyl: kdyby se v normální troubě dalo do vody?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 23.12.2011 08:43  20182
Jinak vejce je geniální, když se třeba hodinu až hodinu a půl dělá při nějakých 60 stupních, ale nevím jestli by to šlo i v normální troubě.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 23.12.2011 08:42  20181
ShelleKdo nemá rád vejce, tak tam vejce nedá!

Ten recept od Itala jsem dával já, je vynikající, to máš pravdu.
ullicnik ullicnik 23.12.2011 08:40  20180
Tigo 20179: tys mi ale zkazila celej den!

Phanny: nádherně udělanej!
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 23.12.2011 07:21  20179
kvitko [20178]: Bodejt, volsky voka jedine obraceny, tedy opeceny z obou stran, nesnasim tekuty vejce.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 22.12.2011 23:35  20178
Ani sushi ani tatarák ani vajíčko naměkko. I to sázený vejce si propíkám durch:-)
shelle Shelle - Good Service 22.12.2011 21:12  20177
phanny [20174]: Mam, ale jim malo a kdyz ho delam ja, tak samozrejme bez.

Jinak uz zvladma michana vajicka i do skla, ale syrove vejce v pokrmu me znervoznuje. Pokud to neni od maminky a tatinka ci od asi tri dalsich kucharek mych. Tobe bych asi take verila :)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 22.12.2011 21:02  20176
Bilky jsou dobra vec, snehoveho cukrovi neni nikdy dost :)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 22.12.2011 21:00  20175
Tigo [20171]: Dneska jsem zahlédl na BBC hezkou hlášku. "Vajíčka mají jednu kontrukční vadu - moc bílku. Na výrobu kuřat je to asi akorát, ale kdo to má jíst?" Z úst těchto maníků
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 22.12.2011 20:49  20174
Shelle [20170]: Ehm, máš ráda Tiramisú?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 22.12.2011 20:43  20173
Tessien [20172]: Jo.
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 22.12.2011 20:41  20172
phanny [20169]: jen je nech phanny, je to jejich vec, kdyz nevedi, co je dobry :)
Well done steaky jsou prokleti ceskeho naroda ;-)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 22.12.2011 20:41  20171
phanny [20169]: Fuj.
shelle Shelle - Good Service 22.12.2011 20:40  20170
kvitko [20166]: Ja syrovou rybu jo, ale tatarak ne. Pritom carpaccio si dam, ale u tataraku mi vadi to vejce, vejce mi vadi vic nez syrove maso, jsem zjistila.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt