Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vinyl vinyl - ...jen si hraju 11.1.2012 18:21  20371
losos s těstovinama?:-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 11.1.2012 18:09  20370
premyslim, co k veceri - zakladni suroviny - losos a noky nebo testoviny...
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 11.1.2012 17:27  20369
Tigo [20368]: aha, no to mas pravdu... ja je mela vzdycky kulate s nepravidelnostmi na povrchu, stejne jako kdyz placam valecky :-)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 11.1.2012 17:23  20368
zblunce [20367]: Bohuzel jen malo z tech vytvoru melo pak tvar kolecka, to tim myslim. Jen co jsem narychlo nasla - to proste nejsou knedliky, to jsou zrudnosti.



zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 11.1.2012 17:19  20367
Tigo [20366]: kdyz ti mikrovlnkove knedliky rozkrajim na kolecka, tak nepoznas, ze jsou z mikrovlnky...
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 11.1.2012 17:11  20366
Anka [20362]: Jo, taky se daj delat v mikrovlnce knedliky, oboji vypada stejne desive.
frakira 11.1.2012 17:07  20365
Ankato vypada ze by to mohla byt manzelova oblibena snidane..
shelle Shelle - Good Service 11.1.2012 17:07  20364
Ja mam italskou kuchyni rada, ale je fakt, ze mne by z ni stacila pizza a nudle :) A capresse. Jinak se mi na ni libi presne to, co rika vinyl.

Tim to tedy nikomu nenutim.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 11.1.2012 17:01  20363
Anka 20361Jiný než "vezmi ty nejčerstvější a nejkvalitnější ingredience, ne mnoho, nic komplikovaného a nech vyniknout jejich vlastní chuť"?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 11.1.2012 16:40  20362
I takto se prý dá péct.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 11.1.2012 16:32  20361
Spíš doceňuji jiný styl kuchyně.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 11.1.2012 15:55  20360
ankaasi jsi neměla štěstí :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 11.1.2012 15:26  20359
vinyl [20356]: I když jsem docela poctivě koukala na Itala, i když jsem se xkrát pokusila dát si něco jiného než těstoviny (pizzu jím jen v krajní nouzi), nikdy jsem nebyla ničím zrovna ohromena. Ať už receptem nebo pak v restauraci kvalitou zpracování masa. (A to myslím průměrné české "italské" restaurace i ty průměrné v Itálii.)
nula nula všetko je tak, ako má byť 11.1.2012 14:35  20358
aha a polievka bola skvelá zuppa pavese
nula nula všetko je tak, ako má byť 11.1.2012 14:33  20357
AnkaTak mne ako taliansky fastfood príde len tá pizza a musím povedať že som si ich kuchyňu fakt vychutnala. Pizza síce dobrá, ale tú až tak nemusím. Kulinárskou lahôdkou bol obed blízko Pompejí, kde nás rozmaznával starý majite¾ a kuchár ve¾mi sympatickej reštaurácie okrem skvelých antipasti nám urobil prastarý neapolský recept, hovädzie ragú, ktoré sa vraj varí nieko¾ko hodín a podáva sa s cestovinami rigatonni, bolo to fantastické.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt