Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Náš Lopuch Vám
vytře zrak

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 13.1.2012 23:07  20402
Horcice mi tu take chybela. Ted kupujeme americkou 'francouzskou' (ano, tu ironii v tom vidim), ktera je nejbliz nasi polotucne. Teda kdyz chceme polotucnou. Jinak mam dijon zrnickovou, ale na ty palive anglicke nas moc neuzije.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 13.1.2012 22:47  20401
Tak ono naše hořčice k některým jídlům prostě patří:-)
ziggy 13.1.2012 22:42  20400
kolik toho měl mladý americký pár vypito,když ti tuhle historku servírovali :-)
ne vážně, většina americký populace má zničený chutový bunky jídlem z fastfoodů.
margot margot 13.1.2012 19:20  20399
O Silvestru jsem se bavila s mladým americkým párem, kteří byli unešení z naší hořčice. Obyčejná plnotučná nebo krémžská v kelímku za pětikačku - prý nejkvalitnější a nejlepší hořčice. A když jim přijeli rodiče, prý jim jako lahůdku servírovali náš vynikající chleba s hořčicí.:-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 13.1.2012 15:16  20398
Ani žádnou krupici nebo tak něco? Třeba by to šlo použít taky.
nula nula všetko je tak, ako má byť 13.1.2012 09:29  20397
MrMaride to aj z hadkej, oskúšané. Môžeš do toho prípadne pridať trochu strúhanky.
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 13.1.2012 00:05  20396
nula [20389]: Sice nepotřebuju pařák, ale potřebuju hrubou mouku, což je o dost větší problém :-)
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 13.1.2012 00:02  20395
vinyl [20386]: Bohužel, zrovna se nastěhovali do Aucklandu a nouzově vzali byt, kde je akorát dvouplotýnkovej vařič :-( Všechno ostatní maj ještě v Queenstownu a až se přestěhujou znova, tak si to tam dovezou...
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 12.1.2012 18:20  20394
Chléb a sůl, tím šéfkuchaře pohostíš:-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 12.1.2012 14:03  20393
Já vím, že moje chladnost k italské kuchyni většinou vzbuzuje údivu :)
(Netvrdím, že jsem ochutnala vše! Ale prostě nikdy jsem si z ničeho nesedla na zadek.)
denise 12.1.2012 13:52  20392
Netušim, že je to tááák české jídlo. Za mýho mlada se cestovat nemohlo.
shelle Shelle - Good Service 12.1.2012 13:18  20391
Denise [20390]: Ty znas kazde typicke jidlo, co je v cizine k mani?
denise 12.1.2012 13:13  20390
Bramborák miluju, to se divím, že ho v cizině neznají. A do bramboráku jdou vkládat nebo zapíkat různá masíčka, spoustu variant.
nula nula všetko je tak, ako má byť 12.1.2012 10:38  20389
MrMarna tie hrnkové knedle nepotrebuješ parák. Ja to dávam aj do takého fóliového rukávu na tlačenku, alebo môžeš do obrúsku a varíš vo vode.
Ale bramborák je dobrý nápad :)
chasseur chasseur 12.1.2012 10:28  20388
mikrovlnka mi nesmí přes práh

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt