Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
phoenix 23.2.2012 19:59  20595
ShelleSestra na mě měla dva požadavky - až se uvidíme v dubnu - jestli bych jí nepřivezla SNOG(!) a Red velvet. Snog jí rozhodně nepřivezu, i když mě těší, že se v něm shlédla - máme dalšího stoupence:) a Red Velvet cake jí chci upéct v sobotu:) chci ho zkusit a potřebuji červené potravinové barvivo.....:)
phoenix 23.2.2012 19:57  20594
frakiraa konkrétně ve kterém řetězci? Billa nic....oni tam tedy moc věcí nemají.
frakira 23.2.2012 19:56  20593
Phoenixnormalne v supermarketu..
shelle Shelle - Good Service 23.2.2012 19:53  20592
Co chces barvit?
phoenix 23.2.2012 19:48  20591
potravinářské barvivoMůže mi někdo prosím poradit, kde ho sehnat? Jsem trochu bezradná:-/ Díky.
shelle Shelle - Good Service 23.2.2012 19:45  20590
Vidis, kren tam byva. A kolik ceho jsi presne davala prosim?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 23.2.2012 19:38  20589
Jsem tuhle dělala zelnej s křenem a první den se to vůbec nedalo jíst, jaký to mělo grády. Druhej den krásně rozleželý, dobrý.
shelle Shelle - Good Service 23.2.2012 18:32  20588
phanny [20585]: No nekdy to zase zkusim. Diky.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 23.2.2012 18:23  20587
zblunce [20586]: Aha, tak nechat 2 dny v lednici :).
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 23.2.2012 18:21  20586
no mne prijde takovy mekci a ne tak ostre stiplavy...
nekdo mi prave rikal, ze tam dava horky nalev, nekdo ze prosoluje, nekdo sparuje horkou vodou, dalsi tip byl usilovne promackavani... :-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 23.2.2012 18:18  20585
Shelle [20584]: Ještě tam vlastně patří sůl a trocha oleje. Fakt nic jinýho jsme tam jako učni nedávali. Ale jestli si pamatuju, tak byl lepší druhej den, takže možná nechat přes noc v lednici. (Teda někdy byl v té lednici vícekrát přes noc, ale jestli se tím nějak výrazně lepší netuším.) Taky jsem někde na praxi dával do zelného salátu kari a pamatuju se, že mi to tenkrát docela chutnalo.
shelle Shelle - Good Service 23.2.2012 17:47  20584
phanny [20583]: A jaktoze nekde je to tak dobry?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 23.2.2012 17:42  20583
zblunce [20579]: Jestli máš na mysli ten oblohovej hospodskej zelnej salát, tak to je syrové zelí, cukr, ocet
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 23.2.2012 14:38  20582
Táta nějakej čas předem (hodinu?) zelí nasolí a pak pořádně propláchne. Ono trochu změkne.
shelle Shelle - Good Service 23.2.2012 14:35  20581
Kdyz to kupovane je takove jine, nejak mekci nebo stavnatejsi.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt