Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Diskuze na Lopuchu,
pohlazení na duchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 17.3.2012 14:13  20816
Meli jsme tuhle vino v lednici asi pulroku, otevrene, odlite, zaspuntovane - IMO se s nim nestalo vubec nic.
shelle Shelle - Good Service 17.3.2012 13:51  20815
Ne ne, jehneci s rozmarynem :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 17.3.2012 13:40  20814
tak dneska klasicke zakladni irish stew - a jehneci s tymianem je fakt vyborna kombinace :-)
misa Misa Záviďte mi - máte proč :o) 17.3.2012 13:10  20813
Wronski [20810]: pokud vím, tak standardně pomalu oxiduje, octovatí. IMHO nic horšího, než že tím jídlo poněkud nevylepšíš, se nestane. Aspoň u normálních, takové ty přibarvené aromatizované směsky asi můžou dělat cokoli :-)
nula nula všetko je tak, ako má byť 17.3.2012 13:09  20812
mufliproti morskej chorobe je dobrá oskorušová pálenka. :)
shelle Shelle - Good Service 17.3.2012 12:20  20811
Ta nezavadnost by me take zajimala. Ja z nej mam trauma po trech dnech, spis po dvou. S vinem to mam stejne, jen do vareni. Kupuji ty male lahvicky, takze to spotrebuji najednou. Kdysi jsem cetla radu, ze se to ma zmrazit misto kostek ledu a priste pouzit, ale k tomu jsem se malokdy dostala.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 17.3.2012 12:01  20810
Tak ještě jeden pokus: vydrží půl flašky vína v lednici měsíc?
Voní ok, takže mě spíš zajímá biologická závadnost, kterou nepoznám - plísně a tak (cojávim, co se tim děje...).
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 17.3.2012 11:43  20809
Anka [20806]: IMO jde zmrazit, ne?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 17.3.2012 11:41  20808
Anka [20806]: ja vim, ze to nechces slyset, ale nechces kupovat male lahvicky? ja vzdycky cekam, kdyz je v makru akce na chenet a pak nakupuju :-)
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 17.3.2012 11:31  20807
Prosím pěkně, nemáte někdo recept na zázvor nakládaný v medu? Měla bych si pomalu chystat prostředek proti mořské nemoci.o)))
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 17.3.2012 11:29  20806
Osvětlím vám problém: Ani jeden z nás víno nepije, ale čas od času se bez něj neobejdu při vaření. Takže koupím sedmičku, spotřebuju dvě deci a zbytek po čase vyliju, protože nevím, jestli je příp. ještě použitelné. (Prosím, neraďte "ochutnat". Potřebujeme čísla typu "suché bílé vydrží zavřené a v lednic min. x dní/týdnů jistě.)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 17.3.2012 11:21  20805
Jak dlouho vydrží otevřené bílé víno v lednici?
triss triss 16.3.2012 10:09  20804
ovolím si obtěžovat:
indukční jednoplotýnka ETA
shelle Shelle - Good Service 13.3.2012 20:19  20803
Tigo, to jsem napsala puvodne, ale nezdalo se mi to. Jsem si to hledala rano a zapomnela vam to napsat.

Je to swede ci rutabaga.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 13.3.2012 20:08  20802
Shelle [20799]: no turin je tohle, ne?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt