Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
ullicnik ullicnik 28.3.2012 14:24  20966
Nezapominejte ze to je na idnesu, tam jeste neobjevili novináře.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 28.3.2012 13:56  20965
Ja delam teda vzdycky "cerstvou", ne do zasoby, ale taky me udivilo, ze uz je svet az tak zniceny, ze se znovuobjevuje, jak se dela blba jiska.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 28.3.2012 13:53  20964
No to si děláte srandu, že se objevuje Amerika. Co svět pamatuju, měla moje máma v lednici plecháček s jíškou, ze které udloubávala dle potřeby (rozhodně se s tím nestrouhala).
shelle Shelle - Good Service 28.3.2012 08:23  20963
To poznas :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 28.3.2012 07:48  20962
jak si udelat jisku do zasoby...
jen nevim, co znamena, ze vydrzi v lednici dlouho :-)
ullicnik ullicnik 27.3.2012 20:46  20961
Ja jen ted doufam, ze to dentistka prohlížela, aby mi něco upekla...:)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.3.2012 20:16  20960
ullicnik [20959]: To jsem nedávno prolejzala :)
ullicnik ullicnik 27.3.2012 20:14  20959
http://luciedvorakova.blogspot.com/ tyhle stránky zapoměla přítelkyně otevřený na prohlížeči...nevypadá to zle:)
ziggy 27.3.2012 12:53  20958
našla jsem tohle: http://allrecipes.com/recipe/indonesian-satay/ tak nejspíš tak ..
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.3.2012 12:52  20957
Tak např. tady.
ziggy 27.3.2012 12:52  20956
jo, to asi udělám .. nejspíš je to omáčka na maso .. proč tak složitě, ale? :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.3.2012 12:52  20955
No a pak v tom uvaříš kuře a sníš to.
ziggy 27.3.2012 12:50  20954
Foxka: ne, je to vidět i napsané na tom obrázku - saté .. je to taková sypká směs a ve složení píšou: buráky(70%),cukr,sůl,chili,pepř,česnek,cibule,ocet,olej ..
ted jsem na tom ještě drobným písmem našla, že je to Instant indonesian satay sauce a má se to smíchat s vodou .. hm, a pak co? :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.3.2012 12:46  20953
rychlonoh [20952]: Pravda, tam jsem ho viděla!
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 27.3.2012 12:33  20952
vino ve flastickach, jsem byl vcera na vlakovem nadrazi a vzlezl jsem do toho jejich pont centru http://www.ponty.cz/pont/
a maji tam vino v lahvickach 2 dcl za 35 kc, jste se tu o tom onehdy bavili - myslim ze maji stejny sortiment na vsech nadrazich, kde to maji....

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt