Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Lopuch, server nejen
pro botaniky

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 8.4.2012 10:09  21059
Takže stránky Apetitu opouštím a myslím, že mě tam dlouho nikdo neuvídí. Za tu dobu, než najdu recept, by mi možná to malé kuře stačilo dorůst běžné velikosti...
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 8.4.2012 10:08  21058
Kačenku jsme zavrhli, máme chuť na kuře.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 8.4.2012 10:08 - Oblíbené kluby (17:28) 21057
zblunce [21054]: Od kdy pracují? Ten web má problémy už třeba půl roku.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 8.4.2012 10:08  21056
Přemýšlím totiž, jak upéct jarní kuřátko (a k tomu samozřejmě budu péct i obyčejné kuře), protože s ním nemám žádnou zkušenost.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 8.4.2012 10:06 - Oblíbené kluby (17:28) 21055
Na Velikonoce letos zvysoka kašlu, protože dělám chilli con carne. A na oběd možná zajdu k babičce na husu se zelím.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 8.4.2012 10:03  21054
vsichni tam hledaji velikonocni speciality :-)
ale uz jsem jim to psala na FB a psali, ze pracuji na naprave, tak nevim :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 8.4.2012 10:02 - Oblíbené kluby (17:28) 21053
Vanda [21052]: Z toho webu rostu už dlouho. Někdy se na něj nedostanu vůbec, někdy se seká, a když funguje, tak musím po každém kliknutí nejdřív zavřít reklamu, což mě velmi rychle nasere a jdu hledat jinam.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 8.4.2012 10:00  21052
Apetitonline se pěkně seká. načte mi jen úvodní stránku a při jakémkoliv dalším pokusu píše "An internal server error occurred. Please try again later."
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 7.4.2012 16:32 - Oblíbené kluby (17:28) 21051
Já mám teď bazalku asi dvoucentimetrovou, tak uvidíme, kolik vydrží. Je zahradnická. Majoránka mi z těch pár dní, co ji mám doma, začala růst jako z vody. Pažitka také prosperuje, rajčata už mají asi 10 cm, máta 3 cm... Řeřicha to je vůbec plevel.

Vando, dej mi vědět, až bude bezpečné vyhodit to ven.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 7.4.2012 15:21  21050
byla supermarketova a mela se az moc k svetu.o)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 7.4.2012 15:21  21049
bazalku uz nikdy. kdysi sme si ji dom prinesli, za par tejdnu sme meli zaplevelenej celej kvetnik a doma to smrdelo jak v pizzerii. mame diky tomu jeste na dlouho zasoby zamrazeny bazalky
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 7.4.2012 13:39  21048
Já bazalku před pár dny zasela. Loni mi krásně vyrostla, ale jsem lempl, takže pak to nevydržela:-) Ještě mám zasetý v truhlíku polníček a nějakej salátovej laskavec. A v misce řeřichu.
shelle Shelle - Good Service 7.4.2012 11:47  21047
Vanda [21045]: Jo, to je jak ta moje, prave velka. A kdyz ji hodne pouzivam, tak pekne dorusta.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 7.4.2012 11:47  21046
Na terasu ji dám, až přestane být chladno, bazalka nemá ráda zimu.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 7.4.2012 11:47  21045
Koupila jsem bazalku v Kauflandu, pochází z českého zahradnictví, krásně drží už přes měsíc, po uštípnutí bohatě obrůstá a vypadá, že ještě nějakou chvíli vydrží bez úhony. Na rozdíl od Alberta nebo Tesca, kde mají bylinky v malých hranatých květináčcích, tenhle je kulatý a má v průměru 12 cm. Takže substrátu je tam dost a rostlinky asi mají zatím z čeho brát.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt