Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 10.4.2012 22:33  21082
Asi i kuřata maj různý rasy:-)
shelle Shelle - Good Service 10.4.2012 17:31  21081
No, ja je vratila do lednice, at si s nimi Tess kdyztak neco udela. Jinak zitra jdou. Neprekvapive.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 10.4.2012 17:07  21080
Já bych je spotřeboval (řídím se čichem), přičemž bych doufal, že to jsou stehna.
shelle Shelle - Good Service 10.4.2012 16:55  21079
Po krepelkach kurata. Mame dve baleni kruecich prs, uplne stejne, i sarze. A jedna jsou silene tmava. Spotrebovali byste je? Nesmrdi, jen proste jsou desne tmavsi.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 9.4.2012 15:59  21078
Shelle [21077]: tak doufam, ze nezklamal :-)
shelle Shelle - Good Service 9.4.2012 14:17  21077
Ja byla uplne napnuta, jestli novy prispevek tady ted bude o krepelkach :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 9.4.2012 13:55  21076
tak krepelky nakonec v lednici vydrzely, ale nejak me chutove neoslovily...
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 8.4.2012 17:47  21075
ad.bylinky
my je mame od jara do konce leta venku,vsechny mozne.

Bazalku uz mame uplne obrovskou a ja se uz tesim na pravidelne caprese
shelle Shelle - Good Service 8.4.2012 14:44  21074
Souhlaism s Ankou, nekdo by se mel ujmout blogu a tam ty recepty davat a prislusne tagovat :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 8.4.2012 14:28 - Klub Krabice živých (19:28) 21073
Také myslím :) Volila bych asi kompromis - blog.
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 8.4.2012 14:07  21072
zblunce [21069]: nevyhoda toho tveho napadu je v tom, ze se to nikdy nedodela a nespusti. :)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 8.4.2012 12:56  21071
Tessien [21067]: Mně by se právě líbily diskuse, poznámky a komentáře přímo ke konkrétním receptům. Tady se ta diskuse pak ztratí v dalších textech, a naopak receptů bez užitečných komentů najdu v každé kuchařce ;)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 8.4.2012 12:53 - Klub Krabice živých (19:28) 21070
zblunce [21069]: To je spíš na dotaz do jiného klubu :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 8.4.2012 12:43  21069
tak pokud by slo jen o tohle, tak by klidne stacil obycejny wordpress nebo neco takoveho, co clanek, to recept... ale kdyz uz by se tomu mel venovat nejaky cas, tak by se mi fakt libilo udelat to vic profi, kde budou ty ingredience zapisovany do DB, aby se s nimi lepe pracovalo :-)
neni tu nejaky student programator, ktery by to mohl udelat v ramci nejakeho projektu do skoly?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 8.4.2012 12:22 - Klub Krabice živých (19:28) 21068
To se mi nezdá praktické. Kvůl třídění, diskusím.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt