Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
ziggy 3.5.2012 09:43  21205
zblunce - recepthttp://2i.cz/9a830d27f4
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 3.5.2012 09:33  21204
ziggy [21202]: ten recept na peceneho lososa s bramborem a chrestem a myslim, ze tam byla i rajcata... staci jenom strucny postup, abych to podle toho dokazala uvarit :-)
ziggy 3.5.2012 09:32  21202
mám, co potřebuješ?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 3.5.2012 09:20  21201
prosim nemate nekdo po ruce kvetnovy apetit? potrebovala bych z nej jeden recept a nemuzu ho najit :-(
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 29.4.2012 16:39  21200
a jalovec!!!!
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 29.4.2012 11:38  21199
Prostě hodně cibule, hodně česneku, prosypávat kořením, feferonku a fantazii:-)
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 29.4.2012 10:51  21198
tak všem díky za tipy. Je naloženo a zabedněno :-) Průběžně již chodím kontrolovat "work in progress" :-)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 28.4.2012 22:33  21197
sak tam ten material zase vratis, jen geneticky upravenej .o)
ziggy 28.4.2012 21:15  21196
nojo, česnek jsem zapomněla, my ho nepoužíváme, mám na něj alergii..
vydlabat asi jo, ale neni to nutný, ty ořechy se do toho sýra dají jakoby zatlačit..škoda ubírat materiál :-))
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 28.4.2012 21:13  21195
jo a vyzkousel sem hermous nakrajet na osminky a nalozit do klasicky zalivky, ve ktery je ale rozmichano trocha sladky papriky. jedly to je hned druhej den
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 28.4.2012 21:12  21194
ono je dobry taky po rozriznuti trochu vydlabnout, to vydlabany rozhnahnat s trochou cesneku a sladky papriky nebo jak je tady psany s rozmackanejma vlasakama, pak na dno toho vydlabanyho dat kolecko cibule, zaplacnout tou uhnahnanou hmotou a pak ty dve pulky zase slepit zpatky. a pak udelat klasickou olejovou zalivku, do ktery se vrzne par habanero
ziggy 28.4.2012 21:01  21193
jo a bacha,at ti ani kousek sýra nekouká z oleje ven, většinou to začne plesnivět (teda stalo se nám asi dvakrát, než jsme se poučili)
ziggy 28.4.2012 21:00  21192
BigDejvid: v lednici to bude zrát pomaleji, ve špajzu rychleji, tak se rozhodni, kdy to chcete jíst..
obecně dáváme do špajzu, když chceme jíst za 3 dny, do lednice cca po 6-7 dnech.
jinak většinou dáváme do skla, aspon člověk vidí, jak se to vyvíjí :) mám na to takovou tu retro dozu http://www.kuchyne-domacnost.cz/fotocache/bigorig/VITRA%20doza%20na%20potraviny%200,7l.jpg
shelle Shelle - Good Service 28.4.2012 18:56  21191
Nekdo radil tri dny ve spajzu, pak do lednice. Ja nakladam jen Camembert a ten po trech dnech ve spajzu uz je a do tydne se z lednice musi snist.

Wronski, to je zbran hromadneho niceni.
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 28.4.2012 18:52  21190
ziggy: díky,to zní fakt zajímavě s vlašákama. Všechno doma je, tak se do toho zítra pustíme. Jen sehnat velkou sklenici. Nebo to nakládáte ještě do něčeho jiného? Dáváte do lednice nebo někam do špajzu po naložení?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt