Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Komu se nelení,
tomu se zelení.

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 15.5.2012 16:43  21233
Mne zitra prijde drozdi zase, tak asi bude pokus o buchty cislo dve.
shelle Shelle - Good Service 15.5.2012 16:42  21232
BigDejvid [21229]: Ja ti to klidne vyfotim a poslu na mail.


Zblunce, snog jsi uz zkousela?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 15.5.2012 16:21  21231
nejake tipy na dobrou domaci vanilkovou zmrzlinu?
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 15.5.2012 14:14  21230
BigDejvid [21229]: Ty recepty, co vyplivne google, se od této verze nějak odlišujou?
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 15.5.2012 12:31  21229
red velvet cupcakesMůžu poprosit někoho kdo vlastní kuchařku Hummingbird bakery, zda by mi sem nebo do pošty mohl dát recept na Red velvet cupcakes?

Měli jsme nedávno v Londýně a rád bych to zkusil doma.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 15.5.2012 07:54  21228
zblunceNo tak to jste už dvě, co neví, co je dobrý :-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 14.5.2012 16:08  21227
vinyl [21226]: ja s ni souhlasim :-)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 14.5.2012 14:49  21226
phannyNe, normální lesní, hříbky a tak :-)

Shelle: my víme, že nevíš co je dobrý :-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 14.5.2012 12:24  21225
vinyl [21223]: Houby myšleno lesní? (Jak tě znám, tak smrže :)
shelle Shelle - Good Service 14.5.2012 12:22  21224
Az na ty houby pekny :)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 14.5.2012 11:45  21223
phannyNic komplikovanýho, na olivovým oleji orestovat čerstvý houby (nebo zmražený), mám rád větší kusy ale každý dle chuti, na závěr přihodit tence nakrájený prošuto, to jen prohřát, protože by pak bylo tvrdý a moc slaný, uvařit těstoviny, ty přihodit do pánve, dobře promíchat, možno přidat trochu olivovýho oleje a servirovat.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 14.5.2012 11:17  21222
vinyl [21221]: S houbama a prošutem? To zní dobře, povídej...
vinyl vinyl - ...jen si hraju 14.5.2012 08:34  21221
"osvědčených recpetíků" je asi tuna. Pokud si chci těstoviny obzvlášť vychutnat, tak s houbama a prošutem. Pokud jen lehká předkrmová ňamka tak jen s lanýžovým máslem.
scalex Scalex 13.5.2012 22:40  21220
BigDejvid [21215]: dal bych tam nějaké dobré pesto. Dobrým pestem myslím opravdové pesto se vším, co v něm má být (pravý parmezán, piniové oříšky, správný druh bazalky...)  
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 13.5.2012 21:46  21219
Anka [21216]: +1

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt