Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 21.5.2012 18:43  21280
Anka [21279]: hehe, pochopil jsem to stejně, já totiž běžně vařím pro nenažrance jako (jsem) já :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.5.2012 18:34  21279
ziggy [21278]: Aha, já myslela, že ty jsi ten bernardýn :)
ziggy 21.5.2012 18:32  21278
Anka: já ne, ale bernardýn jo. asi to tak vypadá. mám tu nějaký speciální makaroni, co jsem někde dostala,tak to asi zkusim s tim..
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.5.2012 17:41  21277
ziggy [21276]: No jestli se chceš fakt přežrat, tak to asi budeš muset udělat jako nějaké ragů s hromadou těstovin :)
ziggy 21.5.2012 17:39  21276
MrMar: to je právě spíš ten předkrm, hlavně když vaříš pro bernardýna jako já, ale s částí těch hub bych to mohla udělat, to jo .. dík
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 21.5.2012 17:33  21275
ziggy [21274]: Na plech, pokapat olivovým olejem, pepř, sůl, zapéct a sežrat s chlebem...
ziggy 21.5.2012 17:31  21274
jo, ty jsou dobrý, ale já neobaluju a nesmažim :) komplikovaný,co? :)
ziggy 21.5.2012 17:30  21273
Anka: no lepší než žádná houba :-) já jako žampiony mám moc ráda musim říct..
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.5.2012 17:28  21272
Ale pravda, tam jich nespotřebuješ moc. Nejlepší jsou nakonec asi na hulváta - obalit, usmažit a s tatarkou. To jich spotřebuješ hodně. Ale ta práce s tím...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.5.2012 17:28  21271
To je taková houba na prd... Tak leda s nějakou další zeleninou ugrilovat (upánvičkovat) a dát do kuskusu.
ziggy 21.5.2012 17:24  21270
nějak se mi tu sešlo hodně žampionů, ale nejsou vhodné na vydlabání a naplnění. neměl byste někdo nápad co s nima zajímavého? napadly mě akorát nějaké těstoviny, ale přesnou představu nemám .. jen vim, že potřebuju aby z toho byla večeře, ne jen předkrm..
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 20.5.2012 18:28  21269
No vidíš a to je právě ten rozdíl. Já cupcakes miluju :) Jak říkám,každému dle jeho chutě a libosti. Co se týká třeba Red velvet,tak mě to chutná hodně. Ale to opět záleží na každého chuti.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.5.2012 16:53  21268
BigDejvid [21267]: Vzhled rozhodně oceňuji, ale v tomto případě se mi zdá, že na tomto dortu je k ocenění právě jen ten vzhled. (Krom toho, že mě cupcakes nelákají tak jako obecně :))
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 20.5.2012 16:50  21267
Nic převratného to není,ale zrovna já jsem velký estét a kromě chuti hodně vnímám i vizuální stránku pokrmů. Každému dle libosti.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 19.5.2012 14:15  21266
kurs vareni online...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt