Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 1.6.2012 13:35  21323
Ziggy, na morske mam alergika.

Tigo, zel. spizem myslis proste zeleninu nebo neco sofistikovanejsiho?

Na cuketku kouknu.

Anki, co ten blog? :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 1.6.2012 12:53  21322
u cuketky jsem videla girlovanou jarni cibulku
ziggy 1.6.2012 12:36  21321
Shelle: krevetky na špejli? :)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 1.6.2012 12:36  21320
Shelle [21319]: Jeste jsem nezkousela, ale lakaji me nejake ty zeleninove spizy grilovane, to by mohlo byt dobre.
shelle Shelle - Good Service 1.6.2012 12:33  21319
GrilovaniV sobotu budeme snad konecne grilovat, nemate nejakou mnamku novou oblibenou jako predkrm, spis neco lehcicho, aby bylo misto na steak.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 1.6.2012 11:48  21318
tak jsem delala obracene rizky - a nejsou uplne spatne, jen to hovezi maso bylo docela tvrde... budu to muset nejak vychytat :-)
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 30.5.2012 08:11  21317
Ne, že bych z toho byl nadšenej, ale zas je to krásná ukázka sr.. tedy, špatný novinařiny. Octan je malej ester, v ovoci jsou podobnejch látek spousty. Třeba lesní jahody nebo hrušky voní právě esterama. Etanol se používá k ředění barev nebo odmašťování motorů a taky to není takový zlo.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 30.5.2012 07:16  21316
Koukám, zhyneme na Polsko. Se nějak rozjeli:-)
ullicnik ullicnik 30.5.2012 07:13  21315
v-polske-zmrzline-nasli-chemikalii-na-hubeni-vsi
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 29.5.2012 21:49  21314
další lahodná polská potravina
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 28.5.2012 09:02  21313
BigDejvid [21312]: Ona ani Češka není, když už je to tedy o té české kuchyni...
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 28.5.2012 06:54  21312
Celý ten pořad je úděsný. Mně tam zase dost vadí umělá a nadšená jedlice české kuchyně Šinkorová, ze které odpor k tučnému přímo čiší. Co její otázka to perla.

Taky nemám rád tučná jídla,ale tak dám tam jako moderátora někoho, kdo se o českou kuchyni skutečně zajímá.

Ještě, že jsou už povětšinou takovéto pořady omyl a přebije je Ital, Pohlreich na grilu a Havlíček s Cajthamlovou.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.5.2012 19:47  21311
Bohužel "žijící legenda české gastronomie" mě hluboce zklamala. Ten pořad je špatný, ale to, že se nechá zmanipulovat k tomu, že když pořad sponzoruje hellmans, tak on bude do všech teplých jídel dávat aspoň lžíci majonézy nebo tatarské omáčky, to mě znechutilo. A dnes jsem zaslechla, jak říká: "...a přidáme lžíci polévkového koření."
shelle Shelle - Good Service 27.5.2012 18:17  21310
:))))
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 27.5.2012 17:09  21309
Sapík vaří na Primě šneky.
Ale protože každej nejí šneky, tak si je uděláme z kuřecích srdíček.

Takže my si asi uvaříme ledvinky. Jenže protože vnitřnosti nejim, tak si je uděláme z lososa.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt