Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vegasss7771 1.6.2012 16:55  21328
Esquire LISTOPAD 2011Četl někdo článek o rozpoznání kvalitní whiskey???
shelle Shelle - Good Service 1.6.2012 16:39  21327
Cibulky vypadaji pekne, to jite samotne ne jako prilohu k masu?

Ja delavam cibulky a redkvicky na panvi do salatu, to je take moc dobre.

Tigo, jo, to delam normalne, tak chci prave neco jineho.

Ullicnik, to 'my' ne :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.6.2012 15:56  21326
zblunce [21322]: Jo, to je dobrota, to si děláváme. Stačí jen potřít olivovým olejem, ani nemusíš patlat žádné marinády.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 1.6.2012 13:49  21325
Shelle [21323]: Proste ruznou zeleninu a mozna prokladane nejakou tou fetou nebo co se to hodi na grilovani.
ullicnik ullicnik 1.6.2012 13:46  21324
Shelle [21319]: My si jako prekrm davame tataráka. Jen tak malinko :)
shelle Shelle - Good Service 1.6.2012 13:35  21323
Ziggy, na morske mam alergika.

Tigo, zel. spizem myslis proste zeleninu nebo neco sofistikovanejsiho?

Na cuketku kouknu.

Anki, co ten blog? :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 1.6.2012 12:53  21322
u cuketky jsem videla girlovanou jarni cibulku
ziggy 1.6.2012 12:36  21321
Shelle: krevetky na špejli? :)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 1.6.2012 12:36  21320
Shelle [21319]: Jeste jsem nezkousela, ale lakaji me nejake ty zeleninove spizy grilovane, to by mohlo byt dobre.
shelle Shelle - Good Service 1.6.2012 12:33  21319
GrilovaniV sobotu budeme snad konecne grilovat, nemate nejakou mnamku novou oblibenou jako predkrm, spis neco lehcicho, aby bylo misto na steak.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 1.6.2012 11:48  21318
tak jsem delala obracene rizky - a nejsou uplne spatne, jen to hovezi maso bylo docela tvrde... budu to muset nejak vychytat :-)
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 30.5.2012 08:11  21317
Ne, že bych z toho byl nadšenej, ale zas je to krásná ukázka sr.. tedy, špatný novinařiny. Octan je malej ester, v ovoci jsou podobnejch látek spousty. Třeba lesní jahody nebo hrušky voní právě esterama. Etanol se používá k ředění barev nebo odmašťování motorů a taky to není takový zlo.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 30.5.2012 07:16  21316
Koukám, zhyneme na Polsko. Se nějak rozjeli:-)
ullicnik ullicnik 30.5.2012 07:13  21315
v-polske-zmrzline-nasli-chemikalii-na-hubeni-vsi
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 29.5.2012 21:49  21314
další lahodná polská potravina

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt