Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
ullicnik ullicnik 21.6.2012 08:05  21476
Taky bych to dělal jen na másle a jejich jemnou nasládlou chut bych nepřebíjel (nezabíjel) slaninou.
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 20.6.2012 20:53  21475
Radši bych je lehce podusil na trošce másla, třeba i zelené fazolky mi tak přijdou lepší. Se slaninou je to na můj vkus příliš těžké.
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 20.6.2012 19:00  21474
AnkaTo by mohlo být dobré. Obalené ve slanince... To zkusím.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.6.2012 18:54 - Oblíbené kluby (19:53) 21473
Prostě jako příloha k jakémukoliv pečenému nebo grilovanému masu. Využití v podobě hlavní složky jídla mě nenapadál.
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 20.6.2012 18:53  21472
dotazNemá někdo dobré recepty, ve kterých se využije hrášek, co se jí i s lusky? Nepotřebuji polévky, spíš nějaké geniální hlavní jídlo, abych zužitkovala to překvapení, které mi vyrostlo místo mého oblíbeného sladkého hrášku.
shelle Shelle - Good Service 20.6.2012 10:08  21471
vinyl [21469]: No, mne toho pul kila prislo take hodne, ale priznam se, asi jsem mela vic brambor, to kilo jsem brala od oka a z dvoukiloveho pytle jich zbyla mensi pulka :)

Ja o vikendu nejak zapomnela napsat na seznam maso, krome te kachny, no.
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 20.6.2012 10:01  21470
vinyl [21469]: "Přidávám k nim ještě většinou srnčí, jehněčí a tak" - to zni jako dobry upgrade! :)
Mne teda chutnaly i samotny (IMO hodne udela toho hodne syru ;), ale byt k tomu steak, tak bych nenadaval :)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 20.6.2012 07:47  21469
ShelleJo, gratinovaný brambory jsou vynikající, ale bez masa? :-) Dělám je tedy skoro přesně takhle, jen nedávám vejce a půl kila sýra mi přijde děsně moc, dávám Granu, tak 20 deka. Přidávám k nim ještě většinou srnčí, jehněčí a tak :-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 19.6.2012 19:08  21468
Shelle [21465]: namocenou...

Scherie [21466]: no nevim, co bude mit Dan, on se nejak postara :-) ale ja mam chut na cizrnu a dlooooouho si ji nedam :-)
shelle Shelle - Good Service 19.6.2012 19:00  21467
Scherie [21466]: :)

Ja delala vcera http://www.smetanayoplait.cz/detail-receptu/recept:302/ jako hlavni jidlo a pry to smim delat, i kdyz je to bez masa.
scherie Scherie 19.6.2012 18:59  21466
zblunceto jsem uvařila doma, recept byl i v Albert magazínu a Raduz suše pronesl - Co jsem provedl?? :-)
shelle Shelle - Good Service 19.6.2012 18:57  21465
zblunce [21464]: A z plechovky nebo namacena?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 19.6.2012 18:45  21464
tohle bude zítra k večeři - musím to stihnout uvařit co nejdřív :-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 17.6.2012 22:31  21463
kvitkojo, a je tím třeba barveno Campari. V poslední době se zase začal používat v potravinářství, neboť při použití umělých, tzv AZO barviv by na obale muselo být uvedeno "Může způsobovat hyperaktivitu dětí".
shelle Shelle - Good Service 17.6.2012 21:47  21462
phanny [21460]: Ja vedela, ze to byl jeden z vas dvou.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt