Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Komu se nelení,
tomu se zelení.

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 24.6.2012 14:06  21488
A k snidani byly fr. toasty, akorat jsem na to nedelala to boruvkove, ale dala cerstve ovoce a javorovy sirup.


http://www.bbcgoodfood.com/recipes/4570/brioche-french-toast-with-warm-blueberry-compote
shelle Shelle - Good Service 24.6.2012 14:04  21487
valkil [21486]: Soucitim, velice.

Tak dneska v parnim hrnci pacham jehneci
valkil valkil Něco něčeho je ve skutečnosti - ničím ničeho 24.6.2012 11:30  21486
plkJá snad v životě neudělám bramborový knedlíky, aby měly normální tvar, furt mi z nich vychází takovej podivnej trhanec.
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 24.6.2012 09:33  21485
Dostal jsem z toho chuť na jahodovou zmrzlinu, jdu si jí stvořit = do deseti minut mi zmrzne mozek :-)

Tu milku musím zkusit...
shelle Shelle - Good Service 24.6.2012 08:47  21484
zblunce [21482]: No, my to nemuzeme kupovat proste. My bychom teda nemeli kupovat nic sladkeho.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 24.6.2012 08:46 - Oblíbené kluby (16:23) 21483
Koupila jsem zmrzlinu Pinko. V kyblíčku. Vanilka+pistácie (měli pak už jen čokoládovou). No teda já nevím... Chuť těžko hodnotit, protože pistáciová není moje extra oblíbená a stejně jako všechny pistáciové byla prostě hlavně sladká. Bylo to hodně našlehané, takže za ty prachy tam toho je vlastně dost málo (v Albertu byla za 79 Kč, v Bille za 109 Kč). A co se týče konzistence, byly v tom ledové krystalky, které křupaly. Ale shodli jsme se s Wronskim, že s tím prostě jen blbě zacházeli. Povolilo jim to a znovu ji zamrazili.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 24.6.2012 08:43  21482
Shelle [21481]: strasnej... si pamatuju, jak jsme to z Nemecka pred rokem vozili snad po kilech :-))) ale pak nas to trosku preslo :-)
shelle Shelle - Good Service 24.6.2012 07:58  21481
Sem ne. V Co prave jite to probehlo kdysi.

Ale je to mor. Vcera nam vydrzela ani ne hodinu od vlozeni do kosiku.
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 24.6.2012 07:25  21480
Nevím,jestli už to sm někdo psal,ale včera jsem objevil v Tescu čokoládovou Milka Philadelphii
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 23.6.2012 09:08 - Oblíbené kluby (16:23) 21479
tilka [21478]: Neblbni, to musíš jen správně podat rodině. Dostat tyto lusky místo fazolek, je známka, že jsi v lepší restauraci :))
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 22.6.2012 21:22  21478
Myslíte? Tak já dám na vás. Ovšem žádná hitparáda to asi nebude, ale nějaká večeře se tím asi zaplácne. Díky.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.6.2012 08:07 - Oblíbené kluby (16:23) 21477
Souhlas s ullicnikem a mrcosem.
ullicnik ullicnik 21.6.2012 08:05  21476
Taky bych to dělal jen na másle a jejich jemnou nasládlou chut bych nepřebíjel (nezabíjel) slaninou.
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 20.6.2012 20:53  21475
Radši bych je lehce podusil na trošce másla, třeba i zelené fazolky mi tak přijdou lepší. Se slaninou je to na můj vkus příliš těžké.
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 20.6.2012 19:00  21474
AnkaTo by mohlo být dobré. Obalené ve slanince... To zkusím.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt