Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 8.7.2012 18:01  21566
ziggy [21559]: Ruzne zapecene tousty a nakrajenou zeleninu (papriky, kedlubny) a ovoce plus cherry rajcatka cela.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 8.7.2012 10:58  21565
Krom tohok, že i mimodálnici se dá určitě někde něco koupit (supermarkety, restaurace, občerstvení u silnici, pekárny a další obchůdky v obcích), tak já mám nejraději pořádně nabouchané bagety (vše koupit, nacpat doma).
shelle Shelle - Good Service 8.7.2012 10:44  21564
ziggy [21562]: Sunka, syr, rajce. Pak balit do alobalu.

A nebo nejaky slany zavin? Ja je teda nedelam, ale tchyne dela spenatovy nebo se zelim.
ziggy 8.7.2012 10:40  21562
Shelle: aha, zapejkací toustovač bych mohla vyhrabat vlastně .. to by mohl jíst i mladej, párky mu nejedou :)
shelle Shelle - Good Service 8.7.2012 10:38  21561
ziggy [21559]: Bohuzel :( Z CR do UK zasadne rizky od tatinka, z UK do CR ani nevim. Ja prirpavuji hodne ovoce, pro sebe zel. salat. A asi sendvice kupuji. Jak jedeme jen po dalnicich, tak to tolik nemusim resit.

Mate sendvicovac na teple? To jsem kdysi delavala totiz, sice byly pak studene, ale chutnalo mi to i tak.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 8.7.2012 10:34  21560
Anka [21557]: Ano.
ziggy 8.7.2012 10:33  21559
Chci se zeptat, jaké jídlo sebou vzíte na cesty (vozíte-li). my když jedem na západ, tak spoléháme na německé/rakouské autogrilly u dálnice, ale v srpnu jedem do madarska a po dálnici nepojedeme, tak chci něco vzít sebou k jídlu (a nepište že řízek, z toho se mi dělá na cestách zle). ted jsem sebou brala jako svačinu do auta malé párky zabalené v listovém těstě a přišlo to moc k chuti.. tak sháním nějaké podobné tipy, snadné na přípravu den předem..
shelle Shelle - Good Service 8.7.2012 09:35  21558
Anka [21557]: Tak muzes dat hodne tagu nebo to neni to, co chces?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 8.7.2012 09:32  21557
Existuje blog, kde lze jeden článek zařadit do více kategorií?
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 7.7.2012 22:25  21556
Neprilnavou pani jsem chvili lustila :)
shelle Shelle - Good Service 7.7.2012 21:57  21555
*at se toho ujme, CARKA
shelle Shelle - Good Service 7.7.2012 21:57  21554
Ale Anka byla zvolena, at se toho ujme a kde nic, tu nic :)

Cibulacka teda vyborna, takze opet doporucuji.

Recept i s retro videem.

Akorat na nasi neprilnave pani to ve slibovanem case nezkaramelizovalo, tak jsem pridala ohen i cas. A pak byla presne jako ta jeji.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 7.7.2012 21:28  21553
Nj, ale zařídit blog dá práci :)
shelle Shelle - Good Service 7.7.2012 20:31  21552
Kdyby Anka uz zaridila blog, mohla jsem psat me postrehy k te cibulacce tam pekne :)

zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 5.7.2012 10:04  21551
nekoukate nekdo na Ricardovy recepty na Prima Love?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt