Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 25.7.2012 17:44  21696
Co varila?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 25.7.2012 17:32 - Oblíbené kluby (21:35) 21695
BigDejvid [21693]: Myslím si, že když Andrlová vaří jak vaří, ospravedlňuje to její remcání nad vařením ostatních.

klupi [21694]: Taky jsem si říkala :)
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 25.7.2012 17:14  21694
Dolinová prohlásila u dezertu, že teda ten piškot tam byl navíc, že ho nejedla a v záběru ho pak hryzala .. kecka :)
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 25.7.2012 17:12  21693
Andrlová vařila super,u každého jídla bych si "pošušňal" :)

Anka: Já myslel,že při těch včerejších kecech Dolinový exploduju. Pořád jí něco nesedělo, na kameru říkala jak by tohle a tamto udělala lépe a že už vůbec nechápe, proč se Blanarovičová nad Andrliným jídlem tak rozplývá,že u ní se tak neroplývala,atd. Vůbec jí nedošlo, že to bude asi tím, že Andrlová vaří tak o tisíc procent lépe než ona.

Na ten díl s Dolinovou se podívej,celý je to vrchol trapnosti. Řekla jim, že pokud nezazpívají před každým jídlem nějakou písničku, že nedostanou pití ani jídlo. A to jídlo děs.Uf.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 25.7.2012 15:16 - Oblíbené kluby (21:35) 21692
BigDejvid [21690]: Dolinovou jsem neviděla Andrlovou ano. Mám pocit jako ty. Chci se podívat, jak vařila. Každopádně Andrlová mě velmi překvapila a i inspirovala.
misa Misa Záviďte mi - máte proč :o) 25.7.2012 14:45  21691
BigDejvid [21690]: no v předchozím díle jsem měl stejný pocit z Andrlový. Jako by si ty dvě něco provedly :o)
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 25.7.2012 14:42  21690
nekoukate nekdo na Prostreno VIP? Ja teda Dolinovou nemel rad nikdy,ale tady se fakt chova jak p*ca.

Vcera varila Andrlova a u ni bych se teda fakt hodne dobre najedl. Je videt,ze ma jidlo rada a zajima se o nej. Narozdil od ty "nevim proc sebevedomy" D(y(olinky.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 25.7.2012 10:18  21689
jak se dělá to cuketové zelí?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 25.7.2012 08:41  21688
Cuketu jsme zasadili jednu a samozřejmě, než jsme se dokopali jí sníst, tak přerostla, jen mě překvapuje, že byla jen jedna. Dneska jí dojíme. Lilky máme dva a taky má každý jen jeden plod, tomu ale nadměrná velikost nevadí.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 24.7.2012 19:15  21687
Což o to, jednu přerostlou, co byla v bedýnce ze statku bych snesla, ale tchán přinesl další dvě:-) Ale tak naštěstí se to nekazí rychle.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 24.7.2012 16:01  21686
každoroční kolečko, teď přerostlá cuketa, zachvilku přijde můj oblíbenec přerostlý patizon.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 24.7.2012 15:43 - Oblíbené kluby (21:35) 21685
kvitko [21684]: Koukni na Na Talíři :) Je tam jeden s jablky, ale myslím, že úplně stejně bude fungovat cuketa.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 24.7.2012 15:21  21684
A dáte recept na nějakej perník? Už jsem ho dlouho nedělala a můj oblíbený recept na dobrý vláčný perník je někde zapadlej:-)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 24.7.2012 15:11  21683
Anka [21679]: hehe :) jsem ráda, že ti začala chutnat a nepřipravuješ se o tuhle pochoutku.

Miluju grilovanou nebo na pánvi orestovanou cuketu - a pak už je celkem jedno, jestli je jen tak, nebo se zamíchá do dalšího jídla nebo přílohy. A vybírám si na to mladé cuketky.
Vím, že ty přerostlé se strouhají na "bramboráky" nebo do buchet. Buchtu zvlhčí (třeba jako jabka), ale nedělám to.
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 24.7.2012 14:45  21682
Perník je jednoznačně nejlepší volba při zpracování cukety.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt