Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 26.7.2012 10:27  21707
Anka [21703]: a (coz bych rekl bude skoro nejcastejsi) protoze je proste ani nenapadne, ze by neco delali spatne/mohli delat lip. IMO ty ruzny mimibazarovy "kucharky" to taky nedelaji tak, ze bys si rekly "no, sice jsem pojedla v pulce michelinskych restauraci v Evrope, ale seru na gastronomii, udelam smazenej knedlik s kecupem". Pro ne je to proste normalni jidlo a vubec jim nedochazi, ze to je sracka a da se to delat uplne jinak a lip :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 26.7.2012 10:01  21706
vinyl [21705]: Ze začátku se tam třeba i jednou týdně našel někdo, kdo vařil celkem slušně. A fakt to bylo docela o jídle. Teď už je to pod úrovní toho nejbabicovatějšího Babici a jde hlavně o to, jak kdo bydlí, co má ve skříni a o tom, kdo co nejí, kdo se na koho nasere a tak.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 26.7.2012 09:56  21705
AnkaMáš asi pravdu :-( Když v upoutávkách na Prostřeno vidím ty šlichty a slyším dementní komantář Vydry s Boučkovou, je to peklo. Prostě to není pořad pro mně.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 26.7.2012 09:03  21703
vinyl [21702]: Protože nehrají o milion, aby se jim vyplatilo do toho tolik investovat. Protože to obvykle stejně nikdo neocení, všichni jsou z jednoho těsta. Protože se jim to takto líbí. (Platí především pro obyčejné Prostřeno. Ve VIP je to lepší jen o trochu.)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 26.7.2012 07:34  21702
Pěkně je silné slovo, ale v porovnání s "keosaníma" výtvorama dolinové to kraluje. Nevím, proč když se někdo zůčastní takovéhle soutěže a) nekoupí si jednoduchý bílý talíře a b) nepodívá se na nějaký dobrý pořad o vaření, jakým způsobem se presentuje jídlo na talíři.

PS: včera jsem babicoidně nahradil Teleggio Romadurem a bylo to vynikající, nevím jestli ne lepší než originál :-) Teda byly to Canelony s restovanou cuketou a romadurem zapečené s rajčatovou omáčkou a parmazánem
shelle Shelle - Good Service 25.7.2012 18:25  21701
Anka [21697]: Aaa, vypada to pekne.
ziggy 25.7.2012 17:54  21700
Anka: maso občas mrazim, a nikdy nebyl problém .. nakrájim ho na plátky. jako stejný jako čerstvě po uvaření samozřejmě nikdy nebude, ale lepší než nic si řikám..
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 25.7.2012 17:50  21699
ziggy [21698]: Omáčka bude podle mě OK spíš než to maso :)
ziggy 25.7.2012 17:48  21698
uvařila jsem rajskou omáčku, maso se moc vyvedlo, omáčka taky, akorát toho mám jako pro pluk :-) nemáte někdo zkušenost s mražením? maso to přežije asi ok, ale omáčkou si nejsem moc jistá.. nemáte někdo zkušenost?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 25.7.2012 17:48  21697
Ve žlutém poli pod fotkou jsou recepty.
shelle Shelle - Good Service 25.7.2012 17:44  21696
Co varila?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 25.7.2012 17:32  21695
BigDejvid [21693]: Myslím si, že když Andrlová vaří jak vaří, ospravedlňuje to její remcání nad vařením ostatních.

klupi [21694]: Taky jsem si říkala :)
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 25.7.2012 17:14  21694
Dolinová prohlásila u dezertu, že teda ten piškot tam byl navíc, že ho nejedla a v záběru ho pak hryzala .. kecka :)
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 25.7.2012 17:12  21693
Andrlová vařila super,u každého jídla bych si "pošušňal" :)

Anka: Já myslel,že při těch včerejších kecech Dolinový exploduju. Pořád jí něco nesedělo, na kameru říkala jak by tohle a tamto udělala lépe a že už vůbec nechápe, proč se Blanarovičová nad Andrliným jídlem tak rozplývá,že u ní se tak neroplývala,atd. Vůbec jí nedošlo, že to bude asi tím, že Andrlová vaří tak o tisíc procent lépe než ona.

Na ten díl s Dolinovou se podívej,celý je to vrchol trapnosti. Řekla jim, že pokud nezazpívají před každým jídlem nějakou písničku, že nedostanou pití ani jídlo. A to jídlo děs.Uf.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 25.7.2012 15:16  21692
BigDejvid [21690]: Dolinovou jsem neviděla Andrlovou ano. Mám pocit jako ty. Chci se podívat, jak vařila. Každopádně Andrlová mě velmi překvapila a i inspirovala.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt