Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.10.2012 13:56  22126
Já toho od Antonína moc nemám. Beru od něj jen to, co běžně nekoupím a chci to: medvědí česnek, mletý hřebíček, mletý jalovec, mleté nové koření. Jinak si vystačím s kořením z obchodu. Na takové ty různé míchané druhy typu "guláš", "bramborák", "grilování" si nepotrpím a uzené papriky spotřebuji naprosté minimum.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.10.2012 13:53  22125
zblunce [22124]: Také.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 3.10.2012 13:53  22124
Anka [22123]: v tom papirovem od Antonina?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.10.2012 13:51  22123
Naprostou většinu mám v pytlíku, ve kterém se prodává a zadělané nějakým kolíčkem. V tom se nejlépe štrachá a zabere to málo místa. Pepř mám v mlýnku.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 3.10.2012 13:50  22122
Dotazv cem mate doma koreni? (a pokud odpovite, ze v korenkach, muzete upresnit jakych?) a kde to koreni mate?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 3.10.2012 13:49  22121
Aiwai [22119]: mne zamrazeny chutna vyrazne vic nez zavareny :-))
ziggy 3.10.2012 13:47  22120
ořechy taky mrazim teda ..
aiwai Aiwai alea acta es 3.10.2012 13:46  22119
vidis most treba zavarujeme
momentalne me moc netrapi prostor a tak sem si rekla ze radeji velky mrazak.Letos treba u nas nebyly ostruziny a tak taham lonske zasoby.Akdyz nakoupim najednou 5 bochniku chleba, tak ono to nejake misto zabere.Nebo kdyz sem si ted nakoupila papriky a rajcata a navarila polotovar na leco(vim sel by zavarit, ale pri zavarovani si moc neverim)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.10.2012 13:46  22118
V pořádně uzavřené šroubovací sklenici s ořechy jsem mola nikdy nenašla.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 3.10.2012 13:42  22117
ale pak tim padem stejne musi byt nekdy poloprazdny a tim padem zbytecny...
nevim, proste mam pocit, ze velke mrazaky doma fakt vedou ke zbytecnemu "kreckovani" (prosim, aby si to nikdo nebral osobne...)
i kdyz je fakt, ze ted je mi lito, ze pulka mrazaku je zaplnena mostem a nemuzu si koupit treba to jehne...
aiwai Aiwai alea acta es 3.10.2012 13:41  22116
jednou mi moli vyzrali orisky z oriskove cokolady(zabalene) a od te doby to resim takhle.Ale cokoladu nemrazim:-)))
aiwai Aiwai alea acta es 3.10.2012 13:40  22115
prubezne:-))
orechy se neslepi dohromady takze vzdy odeberu jen potrebne mnozstvi
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 3.10.2012 13:40  22114
Aiwai [22112]: je fakt, ze to uz nekdo radil dat mouku a tak na chvili do mrazaku...
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 3.10.2012 13:39  22113
kdy pak ten mrazak spotrebovavate?
aiwai Aiwai alea acta es 3.10.2012 13:39  22112
vyloupane chutnaji molum.Takze bud ihned spotrebovat, nebo zavarit a nejjednodussi zpusob zamrazit.Od te doby co mam orechy v mrazaku sem si molu nevsimla

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt