Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
aiwai Aiwai alea acta es 4.10.2012 13:02  22151
delala jsem ted jako muffiny v podstate hrnkovou buchtu.
Dva hrnky hl mouky, hrnek mleka, pul hrnku oleje, dve vejce, lzicka jedle sody a hrnek cukru.Vse dohromady promychat a davat do formicek.Ja sem mela 20 muffinu a jen sem vzdycky do peti dala neco jineho.V jednech byla lzicka povidel, dalsi kakako s mletymi orechy, dalsi rozinky, orechy a kokos.
A pak jsem delala jeste podle tohodle receptu a taky byly hned pryc http://www.mamincinyrecepty.cz/muffiny/bananove-muffiny jen jich bylo 16
shelle Shelle - Good Service 4.10.2012 13:00  22150
Tigo, ja zadny zakladni recept nemam.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 4.10.2012 12:57  22149
Prosim pekne, pripominam se s dotazem ohledne muffinoveho testa - Tigo [22078].
aiwai Aiwai alea acta es 4.10.2012 12:56  22148
mam takhle zmrazene bilky(tak pul sklenice takze nevybehly).Totez treba bolonska.Neco sem mela i misto vicka pod igelitem a gumickou.
ziggy 4.10.2012 12:50  22147
tak jako myslela jsem, že to zavřu tak do 15-20minut ..
já mám plastových misek nedostatek, a skleniček přebytek, tak jsem si říkala ,že zkusim revoluci :-)
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 4.10.2012 11:42  22146
ziggyRadši bych to přelila do plastové misky s víčkem. Mám představu, že když něco zamrazím (nebo i jen uložím do ledničky) odkryté, bude to pak mít hnusnou chuť.
ziggy 4.10.2012 11:03  22145
mám omáčku s kousky masa ve skleničce, která neni plná a že ji nechám nejdřív otevřenou mě už taky napadlo ..
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 4.10.2012 10:53  22144
Hlavne zalezi, co to je.. Tekutiny s velkym obsahem vody je treba opatrne - nenaplnit uplne a mozna i radsi nechat otevrene vicko, nez to zmrzne (i kdyz to zalezi na pomeru prumeru a vysky nadoby, nemusi to byt potreba. Pokud to bude treba sklenice plna boruvek, tak to IMO neni zadnej problem a neni potreba delat nic zvlastniho.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 4.10.2012 10:33  22143
Jde to, ale nesmí být plná po okraj.
operator304 4.10.2012 10:31  22142
Jo, davali. Ale uz to neudelam...
ziggy 4.10.2012 10:28  22141
prosim vás, nedávali jste někdy někdo něco mrazit ve skleničce? klasická zavařovačka se šroubovacím víčkem ..
nula nula všetko je tak, ako má byť 3.10.2012 20:35  22140
zblunceSpirála je moc dobrý nápad. Ale bobkáč musíš mať v kvetináči, aby si ho mohla na zimu niekam schovať, lebo nie je mrazuvzdorný.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 3.10.2012 19:37  22139
kvitko [22138]: uvidim na jare, ted uz asi ne :-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 3.10.2012 19:00  22138
zblunceA u Krulichů by nebyly pořádný bylinky?:-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 3.10.2012 18:16  22137
nula [22136]: ja stejne pristi rok planuju bylinky vysadit ven... se mi libi tahle spirala :-) a u kamaradky jsem videla obrovske trsy bazalky a jeste neceho - rikala, ze jen koupila male sazenicky v kvetinaci a vysadila na zahon...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt