Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 4.10.2012 13:04  22154
Aiwai [22151]: Receptů na muffiny, které mají s muffiny společný spíš jen tvar, je hodně. Ale jednou bych fakt chtěla upéct muffiny, které jsem ochutnala od profíků. Ty mi chutnaly.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 4.10.2012 13:03  22153
aiwaiTak tohle jsem dneska pekla jako bábovku. Ještě s ořechama teda:-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 4.10.2012 13:03  22152
Tigo [22149]: Já fakt nevím. Párkrát jsme muffiny dělali, ale nikdy to nebylo to, co bych od toho čekala.

Jinak teda koukám jak puk, co všechno lidi zamražují.
aiwai Aiwai alea acta es 4.10.2012 13:02  22151
delala jsem ted jako muffiny v podstate hrnkovou buchtu.
Dva hrnky hl mouky, hrnek mleka, pul hrnku oleje, dve vejce, lzicka jedle sody a hrnek cukru.Vse dohromady promychat a davat do formicek.Ja sem mela 20 muffinu a jen sem vzdycky do peti dala neco jineho.V jednech byla lzicka povidel, dalsi kakako s mletymi orechy, dalsi rozinky, orechy a kokos.
A pak jsem delala jeste podle tohodle receptu a taky byly hned pryc http://www.mamincinyrecepty.cz/muffiny/bananove-muffiny jen jich bylo 16
shelle Shelle - Good Service 4.10.2012 13:00  22150
Tigo, ja zadny zakladni recept nemam.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 4.10.2012 12:57  22149
Prosim pekne, pripominam se s dotazem ohledne muffinoveho testa - Tigo [22078].
aiwai Aiwai alea acta es 4.10.2012 12:56  22148
mam takhle zmrazene bilky(tak pul sklenice takze nevybehly).Totez treba bolonska.Neco sem mela i misto vicka pod igelitem a gumickou.
ziggy 4.10.2012 12:50  22147
tak jako myslela jsem, že to zavřu tak do 15-20minut ..
já mám plastových misek nedostatek, a skleniček přebytek, tak jsem si říkala ,že zkusim revoluci :-)
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 4.10.2012 11:42  22146
ziggyRadši bych to přelila do plastové misky s víčkem. Mám představu, že když něco zamrazím (nebo i jen uložím do ledničky) odkryté, bude to pak mít hnusnou chuť.
ziggy 4.10.2012 11:03  22145
mám omáčku s kousky masa ve skleničce, která neni plná a že ji nechám nejdřív otevřenou mě už taky napadlo ..
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 4.10.2012 10:53  22144
Hlavne zalezi, co to je.. Tekutiny s velkym obsahem vody je treba opatrne - nenaplnit uplne a mozna i radsi nechat otevrene vicko, nez to zmrzne (i kdyz to zalezi na pomeru prumeru a vysky nadoby, nemusi to byt potreba. Pokud to bude treba sklenice plna boruvek, tak to IMO neni zadnej problem a neni potreba delat nic zvlastniho.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 4.10.2012 10:33  22143
Jde to, ale nesmí být plná po okraj.
operator304 4.10.2012 10:31  22142
Jo, davali. Ale uz to neudelam...
ziggy 4.10.2012 10:28  22141
prosim vás, nedávali jste někdy někdo něco mrazit ve skleničce? klasická zavařovačka se šroubovacím víčkem ..
nula nula všetko je tak, ako má byť 3.10.2012 20:35  22140
zblunceSpirála je moc dobrý nápad. Ale bobkáč musíš mať v kvetináči, aby si ho mohla na zimu niekam schovať, lebo nie je mrazuvzdorný.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt