Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Diskuze na Lopuchu,
pohlazení na duchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
baaari baaari ...mraky, co podplouvají mraky... 7.10.2012 21:03  22168
zblunce,operatorno,kamarádka jehně vozí někde ze Slovenska,(Boh vie,či to nie je chov z ktorého pochádza jahňa nuly (22104) :-))))
a ta půlka se mi vešla do tříšuplíkového mrazáku ke zbytku telete a švestkám...že je tam narváno,to nepopírám :-)
aiwai Aiwai alea acta es 7.10.2012 19:23  22167
zrovna dneska sem dala dohromady cervenou repu a zeli.To bylo ...Meli sme bio obed.Pecene kruti od sousedu, repa z vlastni zahradky, brambory od tety a zeli od babicky:-))
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 7.10.2012 18:51  22166
muflonek [22163]: no to byly věci, která já s červenou řepou můžu, které mi chutnají.o)
shelle Shelle - Good Service 7.10.2012 17:14  22165
Ja rada to carpaccio s kozim syrem ci fetou. A do salatu ci jen tak
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 7.10.2012 17:08  22164
muflonek [22163]: ja nasla web s recepty, ale spis by me zajimalo, jestli mistni labuznici nemaji nejaky zajimavy tip :-)
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 7.10.2012 16:54  22163
zblunce [22162]: zapečená červená řepa s kozím sýrem...
carpacio z červené řepy...
Boršč...

Zapálená kuchařka dělala snad něco jako řepné máslo...
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 7.10.2012 15:56  22162
kamarádka úplně miluje červenou řepu, tak jsem vymyslela, že by k vánocům dostala speciálně udělanou kuchařku jen z červené řepy - máte tip na recepty nebo i fotografie, které by se na to daly použít?
misulina misulina 5.10.2012 17:53  22161
ziggyDo skleniček mrazím běžně. Nejvíce zeleninové příkrmy:-) Ale v podstatě cokoliv co mi přijde, že se po rozmražní bude dát jíst.. Plastové jsou většinou moc velké na porci, kterou chci mrazit.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 4.10.2012 18:17  22160
Vsem dik, snad z toho neco poskladam.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 4.10.2012 18:16  22159
Anka [22152]: Ja je prave taky zkousela a prisly mi na muj vkus takove tuhe, predstavovala jsem si je nadychanejsi.
triss triss 4.10.2012 14:32  22158
ziggy [22141]: dávám, bylinky
aiwai Aiwai alea acta es 4.10.2012 13:32  22157
http://www.apetitonline.cz/recepty/1411-klasicke-muffiny.html
beruthiel beruthiel Wibbly Wobbly, Timey Wimey. 4.10.2012 13:22  22156
Tigohttp://magdapece.wordpress.com/category/muffiny/ pekla jsem podle téhle paní a dobré to bylo.
aiwai Aiwai alea acta es 4.10.2012 13:06  22155
http://mingmakescupcakes.yolasite.com/ no jestli se vam to nekomu chce prekladat tak mam v zaloze tohle ale neni nic ozkousene http://mingmakescupcakes.yolasite.com/
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 4.10.2012 13:04  22154
Aiwai [22151]: Receptů na muffiny, které mají s muffiny společný spíš jen tvar, je hodně. Ale jednou bych fakt chtěla upéct muffiny, které jsem ochutnala od profíků. Ty mi chutnaly.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt