Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
ziggy 10.10.2012 07:12  22199
aha,a proc v tom rizky neudelam?protoze podle obrazku z toho mallu to vypada ze rizky v tom jdou. a to plati jak pro ten bez olejovy tak i pro ten s jednou lzici oleje?
donuts Donuts Support your right to arm bears - The Stinky Donuts 10.10.2012 06:36  22198
jj, na hranolky vyborny, ale to je tak vsechno, takze jsem ho daroval v ramci rodiny a vratil se k normalnimu fritaku
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 9.10.2012 20:49  22197
no treba rizky nebo tak v tom neudelas... ja v tom delala pecene brambory, ty byly dobry, ale pak jsem to prodala...
shelle Shelle - Good Service 9.10.2012 20:46  22196
ziggy [22195]: Tak to je to, co myslim ja, http://www.alza.cz/tefal-fz700038-actifry-d116427.htm
ziggy 9.10.2012 20:43  22195
ještě mám pocit, že jsem kdysi četla o nějakém fritáku, který frituje jen s množstvím oleje co se vejde třeba na polívkovou lžíci, ale možná to pletu..
shelle Shelle - Good Service 9.10.2012 20:42  22194
ziggy [22193]: Jestli je to takovy ten od tefalu take, tak to jen muzu rict, ze jsem z toho jedla a moc mi chuntaly hranolky, bych jich snedla kilo.
ziggy 9.10.2012 20:33  22193
Nemáte prosím někdo zkušenost s tím chytrým fritovacím hrncem (např. tady: http://www.mall.cz/fritovaci-hrnce/philips-airfryer-hd9220-20?src=sug) nebo podobným .. přemýšlím že to koupím mamce k vánocům (viz přeteklý friták, psala jsem to tu nedávno). tohle by asi nepřetejkalo, nehledě na tu zdravější formu přípravy (i když to asi taky bude trochu diskutabilní)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 8.10.2012 22:02  22192
phanny [22191]: Jasny, ale aspon se mas ceho chytit, ja mam na troube rozmezi od 50 do 250 a mam si vybrat :)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 8.10.2012 21:18  22191
treba pro odpalovane testo mam v knize pokyn pect pri 230 20 minut, ale musim to pect pri 180 35minut.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 8.10.2012 21:16  22190
No, a jak se jim to darilo :-).
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 8.10.2012 17:52  22189
Nesmysl, tam na to meli taky casovy limity :)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 8.10.2012 17:43  22188
tigopro tebe je to naprosto nevhodny dezert, nebot pro odpalovane testo i karamel nejsou dane casy a teploty, ale dela se to do zlatova :-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 8.10.2012 17:41  22187
mel ji tam i on, bylo to videt.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 8.10.2012 15:21  22186
phanny [22180]: Ja bych mela taky zajem, pekne prosim :)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 8.10.2012 15:15  22185
phanny [22171]: Ten kuchar IMO zadnou vycpavku nemel, to davali jen soutezicim, aby toho nemuseli delat tolik a stihli to, ne? Ale jako bavila jsem se pri tom velmi :)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt