Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Náš Lopuch Vám
vytře zrak

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vinyl vinyl - ...jen si hraju 16.10.2012 10:49  22301
phannyjo, ten margarin mě taky překvapil, ale když v Česku se vždycky peklo s Herou...Jinak už skoro všichni vaří moc pěkně.

Koukáš se na Ultimate Cake Off? Dávaj to na Prima Love a občas čumím, co za dorty se dá vyrobit.
ziggy 16.10.2012 09:58  22300
guláš dělám jen v papiňáku..
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 16.10.2012 09:27  22299
mam chut na poradnou domaci gulasovku.
Mate nekdo zkusenost? Z jake casti hoveziho ji delate,popr.delate maso na gulasovku v papinaku?
triss triss 15.10.2012 11:53  22298
zblunce [22293]: vídávala jsem v hypertesku
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 15.10.2012 08:01  22297
kvitko [22296]: ja ho davala dohromady z vic receptu - ale v podstate: rozriznout lilek podelne a upect ho v troube, az je slupka fakt cerna. Popisy se ruznily, ja ho tam mela pri 200 stupnich asi hodinu, ale sneslo by to mozna jeste chvilku, u stopky nebyl uplne nejmekci. Kdyz trochu vychladne, tak vyloupnout duzinu a bud ji vidlickou naslehat nebo stouchadlem na brambory nebo v mixeru. pridat trochu cesneku (nekdo ho taky pece), nadrobno nakrajenou cibulku (nekde se taky smazila), na kosticky nakrajenou pecenou oloupanou papriku, malinko susenych rajcat, olivovy olej (muze byt z tech rajcat), sul, pepr, cumin, citronovou stavu a zakysanou smetanu...
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 15.10.2012 07:19  22296
zblunceRecept?:-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 14.10.2012 20:58  22295
udelala jsem lilkovou pomazanku (nevim, proc se to v receptech oznacuje za kaviar) a uzasny :-)
dudek Dudek Ale Vanda fakt byla dřív... - Můj profil (CSFD) 14.10.2012 17:38  22294
zblunce [22293]: V superhyper jsem se nedíval, ale kupuju to v klasických bioobchodech...
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 14.10.2012 16:34  22293
da se v nejakych superhyper poridit tahini?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 12.10.2012 20:57  22292
Masterchef zase perli, jsme pekarna zamerena na kvalitu, tak loupaky a kolace zadelavame margarinem... chleba od zadelani po upeceni trva hodinu... ach jo
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 12.10.2012 16:40  22291
puschpull [22290]: to ja taky, ale nemuzu ho :-(
puschpull puschpull být nad věcí, pohoda a klid ... - AV-Com (Homepage) 12.10.2012 15:39  22290
zblunce [22289]:
to já na tatarák mám skoro vždy, ale snažím se aby to nebylo častěji než tak 1x za 3-4 týdny :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 12.10.2012 15:30  22289
puschpull [22274]: grrrr ja na nej dostala obrovskou chut :-)
aiwai Aiwai alea acta es 12.10.2012 12:20  22288
KRUTAja sem vsechny vnitrnosti nasazela do polevky.(tech zaludku zase tolik neni aby z toho byl gulas).Posledne sem zkousela gulas z krutich zaludku, mela sem pul kila a bylo to tak na svacinu na ochutnani pro tri lidi.Moozna jeden vetsi obed.
ullicnik ullicnik 12.10.2012 11:19  22287
Ten italův recept jsme měli několikrát, naposledy minulý týden a opět chutnal úžasně. Bylinky z vlastní zahrádky.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt