Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vinyl vinyl - ...jen si hraju 22.10.2012 10:27  22326
Croque en boucheTak jsme se o to o víkendu pokusili a musím říct, že větší omrdávku jsem snad neviděl. Dělali jsme z půlky. Těsto moc rídký, a to jsme nedali 10 vajec ale jen osm. To bylo patrně důvodem, proč nezformovalo kuličky ale spíš placky. Karamel taky moc tekutý. Z toho vyplývá, že se mi věž samozřejmě nepovedlo postavit, takže z toho byla nakonec taková široká pyramida, jejíž fotkou se pochopitelně chlubit nebudu. Chuťově výborné, ale za tu námahu to rozhodně nestojí.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 22.10.2012 09:36  22325
Vida, tu meli v Kanzelsbergeru teda.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 22.10.2012 09:29  22323
To je ona.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 22.10.2012 09:03  22322
Jakou? Videla jsem o vikendu nejakou s jitrnicema :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.10.2012 20:01  22321
zblunce [22320]: Ano, čekám na ni :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 21.10.2012 19:38  22320
Roman Vanek vydava v ramci Knihomanie novou kucharku...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.10.2012 19:35  22319
Vanda [22318]: Svíčkovou také jím. Do polévky i do bramborového salátu ho dávám. To jsou prostě věci, kde se ztratí a asi tam holt ta jeho chuť přitom patří. Ale absolutně mi nechutná jako hlavní surovina.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 20.10.2012 19:34  22318
Anka [22317]: ty a celer? :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.10.2012 19:31  22317
Rajská s kořenovou zeleninou, jak ji dělám já. Množství všeho dávám dle oka a chuti.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.10.2012 19:30  22316
Aiwai [22315]: Já to tak dělám. Zjistila jsem, že je to moc dobré.
aiwai Aiwai alea acta es 20.10.2012 19:29  22315
co trba na vine.zaklad je stejnej.
Jinak korenova zelenina je myslim i v rajske , ale malokdo to tak dela.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 20.10.2012 18:52  22314
prosim o napad, co mam varit zitra k obedu... mam hovezi maso (pecene) a knedliky... kdybych se zbavila korenove zeleniny, co mam v mrazaku, moc bych se nezlobila - ale nemusi to byt zrovna svickova :-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 18.10.2012 21:03  22313
Misa [22312]: aspon se neprejedli :-)
misa Misa Záviďte mi - máte proč :o) 18.10.2012 20:57 - Oblíbené kluby (14:10) 22312
zblunce [22311]: a hladově :-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 18.10.2012 20:22  22311
nahodou jsem prepla na VIP prostreno a musim rict, ze co tam vytvarel Slavik, vypadalo hodne hodne dobre...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt