Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vinyl vinyl - ...jen si hraju 7.11.2012 14:48  22387
já neprošvihl, ale hub není nikdy dost a je škoda je vyhazovat, když jim nic není :-)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 7.11.2012 13:32  22386
Přesně, letošní úrodu jsem prošvihla.
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 7.11.2012 12:24  22385
Sirin [22381]: jsem na tom stejně.o)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 7.11.2012 07:34  22384
Z nové úrody nemám vůbec nic.
nula nula všetko je tak, ako má byť 6.11.2012 22:34  22383
No mne to len príde zbytočné, keď už sú k dispozícii z novej úrody.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 6.11.2012 16:56  22382
Sirin [22381]: Tak tak.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 6.11.2012 13:18  22381
Jsme asi čuňata, ale běžně konzumujeme takto staré houby (možná i starší)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 6.11.2012 12:53  22380
No tak já to rozmrazím a uvidím:-) Jsou to asi hřibovité, možná něco navíc, dostala jsem od známé.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 6.11.2012 09:36  22379
Také bych se toho nebála.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 6.11.2012 08:59  22378
kvitkonevyhazovat, určitě jedlé.
nula nula všetko je tak, ako má byť 6.11.2012 06:55  22377
kvitkoRadšej by som to asi vyhodila i keď sa im možno nič nestalo.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 5.11.2012 20:40  22376
Objevila jsem v mrazáku loňské houby. Je to ještě jedlý? Jsou podušený.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 5.11.2012 19:44  22375
Má to ve dně nádržku na vodu cca 800ml - tedy dle návodu.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 5.11.2012 09:21  22374
PhannyTa moje je řešena asi trochu jinak, u toho Electroluxu nevidím nadržku, takže patrně pracuje s přívodem vody. ta moje má uprostřed takovou "misku", kterou si naplní a pak jí dle potřeby přivádí k varu. Tady nic takovýho nevidím.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 5.11.2012 09:14  22373
phannyPrfi konvekták do běžné kuchyně nedáš :-) Mám Gagggenau BS 251, stála 1600 EUR. Asi před dvěma lety, kdy jsem zařizoval byla na trhu jen tahle a Miele. Je to výborná věc, velmi často v permanenci. Je možné regulovat zvlášť teplotu a vlhkost, i když tu jen v krocích 0,30,60,100 procent. Výborná je taktéž teplotní sonda.

http://www.gaggenau.com/zz/product/BS250/BS251/BS254/BS255

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt