Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Náš Lopuch Vám
vytře zrak

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
aiwai Aiwai alea acta es 10.11.2012 22:16  22394
tarte tatintak sem se dneska pokusila o tarte tatin.a nakonec po 4 hodinach:-)(dlouho mi trvalo udelat cukr s maslem, jeste nemam vychytane teploty na elektrickem sporaku)se mi povedlo neco co kolac zhruba pripomina(tvar se mi nepovedl nemam kulaty hrnec, ktery by se dal do pouzit do trouby a tak sem ho pekla v pekaci).
Ted jdu ochutnat.
nula nula všetko je tak, ako má byť 9.11.2012 22:11  22393
:))))) ste pobavili
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 9.11.2012 01:05  22392
Dneska musí bejt člověk opatrnej...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 8.11.2012 21:16  22391
nula [22390]: Bryndzové :) Wronski neznal ani halušky jako takové, natož bryndzu. Tak jsem měla trochu strach :) Bryndzu jsem mu nejdřív dala ochutnat s tím, že kdyžtak to dostane se zelím. Po čuchu mu to přišlo hnusné. Když maličko ochutnal, tak nejdřív se přiklonil k zelí, ale po chvíli řekl, že se mám na zelí vyprdnout, že si dá bryndzu, ale jen trochu. Nakonec si šel přidat.
nula nula všetko je tak, ako má byť 8.11.2012 20:43  22390
AnkaA ktoré? Bryndzáky alebo strapačky?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 8.11.2012 19:00  22389
nula [22071]: Vyzkoušeno, funguje to :)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 7.11.2012 15:51  22388
No, já mám sušené z předloňska (moli je zatím neobjevili) ;o)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 7.11.2012 15:48  22387
já neprošvihl, ale hub není nikdy dost a je škoda je vyhazovat, když jim nic není :-)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 7.11.2012 14:32  22386
Přesně, letošní úrodu jsem prošvihla.
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 7.11.2012 13:24  22385
Sirin [22381]: jsem na tom stejně.o)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 7.11.2012 08:34  22384
Z nové úrody nemám vůbec nic.
nula nula všetko je tak, ako má byť 6.11.2012 23:34  22383
No mne to len príde zbytočné, keď už sú k dispozícii z novej úrody.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 6.11.2012 17:56  22382
Sirin [22381]: Tak tak.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 6.11.2012 14:18  22381
Jsme asi čuňata, ale běžně konzumujeme takto staré houby (možná i starší)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 6.11.2012 13:53  22380
No tak já to rozmrazím a uvidím:-) Jsou to asi hřibovité, možná něco navíc, dostala jsem od známé.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt