Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
puschpull puschpull být nad věcí, pohoda a klid ... - AV-Com (Homepage) 3.12.2012 17:19  22677
mrcos [22676]: zblunce [22675]: děkuji, zkusím to
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 3.12.2012 17:07  22676
Mělo by stačit spařit, my je vždycky tak na 5 minut povařili.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 3.12.2012 17:05  22675
puschpull [22674]: sparit horkou vodou a co nejdrive loupat...
puschpull puschpull být nad věcí, pohoda a klid ... - AV-Com (Homepage) 3.12.2012 17:01  22674
mandledotaz: jak se dají nejlépe oloupat mandle
namočil jsem je přes noc do vody, ale stejně to moc extra dobře nejde ... ?
puschpull puschpull být nad věcí, pohoda a klid ... - AV-Com (Homepage) 3.12.2012 13:37  22673
my jsme ho někde vyhráli, ještě nedorazil, jen jsem chtěl vědět zda bude použitelný :-) Díky
triss triss 3.12.2012 13:33  22672
puschpull [22671]: mám doma starší model a jsem spokojená, až se mi bude chtít, zkusím si kapsle naplnit sama, obsluha je jednoduchá až blbuvzdorná
puschpull puschpull být nad věcí, pohoda a klid ... - AV-Com (Homepage) 3.12.2012 12:26  22671
máte někdo zkušenost s tímto kávovarem?Cafissimo CLASSIC 279334 z e-shopu Tchibo.cz
vinyl vinyl - ...jen si hraju 3.12.2012 09:35  22670
Tessienjj, říkal jsem si, že bych měl po sobě číst příspěvky dřív než po odeslání :-)
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 3.12.2012 09:33  22669
vinyl [22668]: ovsem, psat "hrosí" to uz je skutecne velka posa ;-))
vinyl vinyl - ...jen si hraju 3.12.2012 09:23  22668
Mořský ďas je výborná ryba, ale je dost obtížný na přípravu, takže kromě toho, že stojí víc jak tuňák, ještě hrosí, že to bude stát za prd, takže ďasa jsme dělali doma jen jednou. Nemá klasický rybí maso, ale velmi pevné a chuťově fantastické, nejlepší rybí krmě co jsem jed obsahovaly právě ďasa.

Humr je taková velká kreveta :-) Chuťově o chlup lepší, cenově o dost dražší.
ziggy 3.12.2012 09:17  22667
taky to znám, myslim, že neni nutný si tim prasit nějakou krabičku ale normálně to v míse zamíchat pořádně vařečkou :-) mích mích :)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 2.12.2012 23:25  22666
Scalex [22661]:
Tak teda za odměnu varianta de luxe:
Použijeme čokoládový puding, kompot višňový, nastrouhanou tabulku dobré hořké čokolády, frťana božkovskýho tuzemáku a tu šlehačku. Višně půlím a používám korpus z krámu.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 2.12.2012 22:36  22665
ziggy [22660]: dík, zatím stačí takto, ozvala bych se
scalex Scalex 2.12.2012 22:30  22664
A jo, před dvěma roky. No u nás ve Svinibrodě jsme takoví pomalejší. 8^)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 2.12.2012 22:24  22663
Jo, to už si tady chválil Royal.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt