Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
ziggy 12.3.2013 13:23  23385
hlavně neboj, ničim z toho co tu kdo vyjmenoval, japonce ani omylem nenadchneš, spíš naopak. (pokud už neni nějak fatálně počeštěnej)
nula nula všetko je tak, ako má byť 12.3.2013 13:20  23384
Ak náhodou nejedia mliečne výrobky, tak by ovšem tie ovocné knedlíky boli vhodnejšie zemiakové. :)
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 12.3.2013 12:03  23383
Pripadne (jak jsem mohl zapomenout!) vdolky a k nim jahody rozslehany se zakysanou smetanou, na polejvani :)
jehudit Jehudit Ihmisveri on hankalaa siivota... 12.3.2013 12:02  23382
Tvarohový knedlíky jsou nej, náplň může být různorodá :) jahody, švestky, meruňky, nic z toho mě neurazí!
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 12.3.2013 11:13  23381
Bramboráky, zelňačka a švestkový knedlíky, co víc si přát? :)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 12.3.2013 10:46  23380
Taky bych se přimlouvala za bramborové - přesně, jak píše Sirin - to nemá konkurenci.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 12.3.2013 10:18  23379
Svestek mame v mrazaku asi pet kilo, prosim nepripominat :)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 12.3.2013 09:34  23378
tvarohové jsou zase nejlepší s jahodama ;o)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 12.3.2013 09:34  23377
já jsem pro bramborové, se švestkama a makem jsou nejlepší.
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 12.3.2013 09:33  23376
Tvarohové :-)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 12.3.2013 09:24  23375
Myslím, že zmrazené švestky by se dali sehnat a těm to mrazení vůbec nevadí (sama je používám, mrazeno z vlastních zdrojů). Jen je nesmíš nechat rozmrznout, protože jinak bys to těžko balil. A jaké bys dělal knedel? Bramborové nebo kynuté vařené na páře?
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 12.3.2013 08:49  23374
Díky za tipy, asi to budou ovocný knedlíky nebo bramboráky. Uvidím jaké ovoce budu schopen sehnat :-)
nula nula všetko je tak, ako má byť 11.3.2013 19:31  23373
Aj dajaká kulajda, či hubový paprikáš by sa dali.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 11.3.2013 19:27  23372
Jo, za bramboráky se přimlouvám. Když s nádechem, tak s nádechem. A je to dobrota.
nula nula všetko je tak, ako má byť 11.3.2013 19:23  23371
a bramboráky

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt