Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
lucky 20.3.2013 23:45  23467
Nemá někdo tip, jak se dostat do kokosu? :D Táta to dělal tak, že ho navrtal vrtačkou, vylili jsme vodu, potom zabalili do novin a táta do něj párkrát třísknul kladivem. Bylo to lehce nepraktické a na malé kousíčky, ale aspoň něco. Jednou jsem ho zkusila dát do trouby a skořápka rupla za pár minut. Ale dneska ať jsem dělala co jsem dělala, tak nic. Nakonec jsem se do něj dostala, ale zjstila jsem že jsem ho upekla, takže není dobrý :( Navíc mám tu skořápku po celý kuchyni, pěkněj svinčík. Poraďtě mi prosím, já mám kokos tak ráda, ale fakt nevím co s tím. Bydlím v bytě, nemám žádný nářadí.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 20.3.2013 08:53 - Oblíbené kluby (09:46) 23466
vinyl [23465]: udelala jsem dusene kostky a byly vyborne... ona v lednici povolovala den a pul, tak uz jsem ji dalsi den nechtela nechat... a s musakou by me vyhnali doma, tu si delam jen pro sebe :)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 20.3.2013 08:31  23465
"V 17:39 mam tu rozmrazenou jehneci kytu a ma byt k veceri - poradite, co"

:-))) Asi bych ji nechal na další den a dal si "chleba s máslem". :-) Jehněčí chce čas. Na pečení je samozřejmě výborná, se špenátem a gratinovanými bramborami. Z odřezků je super udělat musaku,
aiwai Aiwai alea acta es 20.3.2013 00:15  23464
nedavno sem delala jehneci karbanatky a byly uzasne:-)
shelle Shelle - Good Service 19.3.2013 17:56  23463
zblunce [23462]: jeste vlastne delam na kostky na kypersky zpusob. To je vlastne jehneci na ksotky, mrkev, brambory, rajcata, mlety rimsky kmin a pece se to cele zase. A to se pece kratsi dobu, ale ted nevim, jak dlouho.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 19.3.2013 17:50 - Oblíbené kluby (09:46) 23462
zaklad tohle :-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 19.3.2013 17:50 - Oblíbené kluby (09:46) 23461
Shelle [23460]: no to uz je prave pozde asi davat pect, mam takovy pocit... asi rozkrajim na kostky a udelam nejak se zeleninou a trochu dokorenim kurkumou a kardamonem a tak a bude to s ryzi :-) klasicky recept asi ze tri, co jsem nasla :-)
shelle Shelle - Good Service 19.3.2013 17:42  23460
Ja kytu spikuji cesnekem a rozmarynem a pecu s mrkvi a bramborem.Pul hodiny na pul kila a neco extra na 180, prubezne podlevam, pretacim maso a protocim mrkev, brambory.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 19.3.2013 17:39 - Oblíbené kluby (09:46) 23459
mam tu rozmrazenou jehneci kytu a ma byt k veceri - poradite, co? Myslela jsem neco trochu duseneho, neco treba na recky zpusob na kostky nebo nejaka arabie...
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 19.3.2013 14:56  23458
RoyalNe, sladkým horkým mlíkem.
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 19.3.2013 00:23  23457
ziggy [23436]: V sobotu jsem ho koupila v Tescu na Zličíně, ale byla to absolutní náhoda, už mnohokrát jsem se po něm v Tescu koukala a nikdy nic, asi to chce chodit denně kolem toho stojanu s bylinkama a pečlivě hlídat...
triss triss 18.3.2013 20:23  23456
kvitko [23447]: jé, to jsou ti na Hradčaské, tak to je naprosto super geniální
ziggy 18.3.2013 19:04  23455
jsem si vzpomněla vietnamskou zeleninu v kunraticích.. tam měli leccos,tam začnu :)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 18.3.2013 17:00  23454
Já tam taky už přes 2 roky nebyla, chodívala jsem si tam pro sváču:-)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 18.3.2013 17:00  23453
pořád jsou ale jedni s těch lepších, i když to hulení jim to dost kazí.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt