Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Diskuze na Lopuchu,
pohlazení na duchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 17.5.2013 18:30  23715
Tigo [23714]: Já taky. Protože nic jiného nemám :) (A funguje to.)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 17.5.2013 18:23  23714
Ja na to pouzivam klasickou slehaci metlu.
shelle Shelle - Good Service 17.5.2013 18:18  23713
Ja pouzivam K hak, tomu je nejvic podobne to uprostred, jak jsou vlevo ty tri.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 17.5.2013 18:16 - Oblíbené kluby (11:57) 23712
velmi lama dotaz - kdyz je v receptu utri maslo s cukrem a zloutky - a jde o zaklad testa, tak jaky nastavec na robotu mam pouzit?
nula nula všetko je tak, ako má byť 17.5.2013 11:18  23711
V blízkych štátoch naokolo je teraz skoro všade náš záhorácky a vrelo ho odporúčam. :)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 17.5.2013 09:01  23710
v Bille mají slovenský
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 17.5.2013 05:42  23709
U nás mají, asi tady lidi po chřestu neprahnou nebo dobrá dodávka:-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 16.5.2013 22:51 - Oblíbené kluby (11:57) 23708
Jak v kterem :-(
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 16.5.2013 22:13  23707
BDViděl jsem v Lidlu, ale nějak nebyl čas vařit.
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 16.5.2013 14:01  23706
Nemaji ho ted v nejakym supermarketu? Po trzich se mi nechce dneska litat.
ziggy 16.5.2013 10:19  23705
nechte ho už být, nechce, tak nechce, ne? :-)

já třeba taky věřim, že brokolice jde upravit tak aby byla chutná, ale nikdy ji prostě vyhledávat nebudu :-)
jannovak jannovak Aldebaraňané necestují v raketách, - nýbrž naopak, rakety v nich... 16.5.2013 09:18  23704
ScalexZkus si koupit dobry bily chrest, oloupej ho a jednu tycku ochutnej syrovou. Mela by byt snadno zlomitelna, svezi a stavnata. Jestli ti tohle nebude chutnat, tak ti nebude chutnat asi v zadne uprave...
(omlouvam se za absenci diakritiky)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 14.5.2013 22:57  23703
Scalex [23700]: Myslíš, že vepřová kýta se stane poživatelnou až tehdy, když ji nakrájíš na plátky, obalíš strouhankou, vajíčkem a osmažíš na sádle?
Ale OK, jestli ti nechutná chřest, tak ho nejez.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 13.5.2013 09:06  23702
Je fakt, že v restauraci jsem ho nikdy nejedla.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 13.5.2013 08:58  23701
ScalexKup si na trhu čerstvý bílý chřest, dobře ho oškrábej a udělaj ho na olivovém oleji jak jsem napsal v 23663 a dej vědět. Maximálně s holandskou omáčkou. A předsudky nech stranou.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt