Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 12.6.2013 18:07  23834
a to mražený kuřecí ..
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 12.6.2013 17:49  23833
ono vozit citrony do středomoří je taky zajímavý.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 12.6.2013 17:31  23832
Anka [23831]: pitna voda, vajicka a vsechny ty mozne salamy me dost prekvapily...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 12.6.2013 17:13 - Oblíbené kluby (20:57) 23831
Hezký příspěve na blogu.
Mohl by na ten Mimibazar někdo vzkázat, že i v Itálii/Chorvatsku/Řecku existují supermarkety s běžnými potravinami? Já vím, že stravovat celou rodinu po restauracích je finančně náročnější a i ty potraviny vycházejí trochu dráž, ale myslím, že ten týden (dva) se dá dost dobře přežít na jídlech s nízkými náklady (všelijaké klasické těstovinové pokrmy v té blbé Itálii vyjdou snad i levněji).

Je opravdu normální vozit si s sebou k moři pitnou vodu, vajíčka, vegetu a zavařenou rajskou?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 12.6.2013 15:28 - Oblíbené kluby (20:57) 23830
zblunce [23827]: Ne? Pche. Pořádný meloun máme na dva dny max. Většinou sníme půlku na posezení.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 12.6.2013 15:24  23829
scalexTakhle se dá vytunit libovolný ovoce, preferuji ale nějakou levnou šumivku a pálinku jen na doladění. Zpracováváme takhle zásoby po Mikuláši.
scalex Scalex 12.6.2013 14:41  23828
Starší meloun se furt ještě dá vytunit nakrájením na kostky, zasypáním skořicí, prolitím rumem a pořádným vychlazením.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 12.6.2013 14:30  23827
Hlavne se poradnej meloun vetsinou nesni najednou a pak uz neni dobrej...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 12.6.2013 14:13 - Oblíbené kluby (20:57) 23826
kvitko [23825]: Jo tak, ty to vidíš takhle krátkodobě :)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 12.6.2013 13:45  23825
ankaTy ale nemáš další meloun na břiše:-)
operator304 12.6.2013 12:55  23824
kvitko [23818]: Tyjo, to je koukam zbytecnejsi vec nez trolejbusy...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 12.6.2013 12:44 - Oblíbené kluby (20:57) 23822
Já. Do čtvrtého.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 12.6.2013 11:39  23821
Pořádnej meloun stejně nemám jak dovalit domů, kdo by to tahal do třetího patra:-)
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 12.6.2013 10:06  23820
Do prumeru 20cm - takze poradnej meloun tim stejne nenakrajis. Palec dolu :)
shelle Shelle - Good Service 12.6.2013 08:22  23819
kvitko [23818]: To mam na jablko, tohle bude asi pekne maxi.

Za nas teda vyborny krajec na ananas.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt