Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
valkil valkil Něco něčeho je ve skutečnosti - ničím ničeho 10.7.2013 11:42  23947
Červený bych naplnila nějakým sýrem a zapekla, nebo salát z pečených paprik, případně jsou dobré do hovězího pečeného paprikáše.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 10.7.2013 09:15  23946
Já opravdu ráda jen ty zelené. Barevné se mi trošku eklují, i když v poslední době už je po tepelné úpravě někdy i jím.
aiwai Aiwai alea acta es 9.7.2013 21:39  23945
cervene mam nejradeji na chroupani:-)) a nebo zprudka opecene
ziggy 9.7.2013 21:31  23944
zblunce: plnim i ty červený .. :-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 9.7.2013 20:44  23943
Anka [23941]: taky to ve finale vidim na ten mrazak, pak se to jako zaklad omacky na testoviny muze hodit...

ziggy [23940]: jsou to ty masite cervene, ty moc plnene nejdou... a hlavne se mi s tim nechce patlat... i kdyz, mam strasnou chut na sekanou, tak mozna :-)
aiwai Aiwai alea acta es 9.7.2013 20:43  23942
plnenys rajskou brrrrr.
Ja si navarila zaklad leca do mrazaku. A nebo jsou super zavarene v kyselem laku a plnene zelim.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 9.7.2013 19:01  23941
Ajvar, lečo, naložit, chroupat, plnit do mrazáku.
ziggy 9.7.2013 19:01  23940
zblunce: naplnit! :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 9.7.2013 18:25  23939
co se spoustou paprik?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.7.2013 17:37  23938
Wronski [23937]: Já myslím, že s kuchyní to zase tak nezacvičí. Ale na jídelním stole bych pak nasvinila hodně, to jo. (Vyzkoušeno dnes v SAPA. Čtyři mystičky a manipulace s hůlkami, to byl bordel.)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 1.7.2013 14:30  23937
Anka [23931]: Obávám se, že bych šok neměl ani tak z exotické chuti, jako spíš z pohledu na stav kuchyně.
aiwai Aiwai alea acta es 1.7.2013 14:21  23936
jo lasagne u nas jdou vic na dracku
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 1.7.2013 14:07  23935
Aiwai [23934]: ja ji prave taky delam podle cuketky - ono musaka je neco jako recka svickova, existuje na ni strasne moc receptu a ruznych miniuprav, takze stejne nikdy nejis dvakrat stejnou :-)
BigDejvid [23933]: ja delam besamel podle tohohle receptu na labuznikovi a prijde mi vyborny a jemnejsi... ono se ho do musaky nemusi davat moc... (a manzel taky musaku nemusi, takze kdyz ji delam, jemu delam ze stejne masove omacky a besamelu lasagne :-))) )
aiwai Aiwai alea acta es 1.7.2013 13:58  23934
ja mam pocit ze sem neco udelala spatne.Dobra byla o tom nic ale nejak mi nepripominala tu co sem jedla na zizkove.Delala sem ji podle cuketky a pouzila sem skopove.Asi mi tam nejak nesedela ta jakoby bolonska omacka...Recept sem si lehce upravily.Jednotlive suroviny sem nesmazila na panvi ale prudce opekla v troube s troskou oleje.A pak sem musela utikat od toho lilku:-)
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 1.7.2013 13:53  23933
My musaku taky delali, ale zatim jen jednou a pekne s besamelem, ale manzelka lilek nema rada, tak to bylo vetsinou na mne. A ja ten besamel taky chutove moc nemusim.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt