Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 19.7.2013 08:57  23971
LOL :) Nejvíc mě dostalo, jak se patle s vytvořením a plněním jahody, která se pak na talíři rozbije :)
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 19.7.2013 02:03  23970
tyjo, tak to bych chtěla jednou v životě aspoň ochutnat!
aiwai Aiwai alea acta es 19.7.2013 02:00  23969
no kdyz vidim, cim ty jahody prosly , tak si rikam ze radeji cerstvou.
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 19.7.2013 01:44  23968
Kdyby nekdo mel par jahod a chtel si udelat takovy jednoduchy domaci dezertik, zkuste tohle...
operator304 18.7.2013 12:43  23967
Pestovali jste nekdo doma jalapena? (mrcosi?) Mam dva keriky ve skleniku a uz nesou. Akorat ze vysledek jsou dlouhe tenke zelene papricky. Vzdycky jsem videl jalapeno jako kratsi buclatou. Nejsem si jistej, jestli je netrham moc brzo. Preci jen, jak je to furt stejne zeleny, tak nepoznam, ze je to jeste zeleny.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 17.7.2013 21:37  23966
tahle kucharka se mi fakt libi...
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 15.7.2013 10:45  23965
našla jsem recept na domácí salko kdyby chtěl někdo zkusit:-)
ziggy 11.7.2013 19:15  23964
prosim vás, nemáte někdo tip kde v Praze v nějaké cukrárně nechat vyrobit marcipánovou (nebo jakou) figurku dinosaura? cca 15-20cm. nechceme letos dávat k narozkám synovi celý vyrobený dort, ale chce medovník a napadla mě ta figurka navrch..
pokud by to šlo spíš ta východní část prahy (2,4,8,9,10)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 10.7.2013 20:22  23963
Já dělám jen jahody s cukrem a je to beton, ale nám to nějak extra neva. Ale proti betonu kolegyně používá nějakou sofistikovanou metodu s rýžovým vývarem. Tak to můžeš zkusit vygooglit.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 10.7.2013 20:20  23962
jak udělat jahodovou dřeň? Jsou to jen rozmixované jahody s cukrem, nebo se tam dává ještě něco? JAk to udělat, aby z toho po vytažení z lednice nebyl beton?
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 10.7.2013 16:48  23961
Minulej tejden jsem takovou ogrilovanou pariku hodila na topinku (taky dělanou na grilu) s česnekem, mňam.
valkil valkil Něco něčeho je ve skutečnosti - ničím ničeho 10.7.2013 15:09  23960
A udělala jsem si tu teda obří chuť na ty pečené papriky...
valkil valkil Něco něčeho je ve skutečnosti - ničím ničeho 10.7.2013 15:08  23959
ziggy: V tej masně mají ty klasické, co se dají nafouknout a prasknout. A je to teda nostalgie v té přemíře igelitovýho všude :)
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 10.7.2013 15:06  23958
My papriky grilujeme běžně. Ogrilovat, slupka může být klidně úplně černá. Hodit ještě horký do igeliťáku a nechat v něm zapařit. Oloupat, konzumovat v libovolné úpravě (samotné, jako salát, ...). Lahůdka.
ziggy 10.7.2013 14:43  23957
to byl trochu vtip, všude jsou ted ty igelitky .. :)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt