Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
hornblower Hornblower OVÁ - Fish for it! 1.8.2013 21:08  24026
Ochutnejte hmyzí speciality v Zoo Praha
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 1.8.2013 19:35  24025
baklavaZkoušel jste někdo doma vyrobit baklavu? Ja si ji kupuju v reckym obchode, ale docela bych to doma zkusil. Tak jestli máte nějaké zkušenosti, budu rád.
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 1.8.2013 15:39  24024
já teda červy fakt ne, a kvůli tomu moc nejím ani ty třešně... jinak nejím koprovku, svíčkovou, "na smetaně" - prostě ty omáčky, do kterejch se leje smetana. Zvedá se mi z nich kýbl. Jinak jsem se postupně naučila jíst taky už asi všechno.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 1.8.2013 15:32  24023
Shelle [24017]: +1
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 1.8.2013 15:14  24022
vinyla já mám polentu jenom jednominutovou a přijde mi dobrá:-)
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 1.8.2013 12:46  24021
Nejím růžičkovou kapustu - nechuná mi, a tepelně upravené papriky - nedělají dobře na trávení. Syrové jsou v pohodě.
aiwai Aiwai alea acta es 1.8.2013 12:35  24020
kdyz si vezmu co jim v tresnich tak bych si dala i ten syr:-)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 1.8.2013 11:58  24019
Přemýšlím, jestli něco apriori nejím a nic mě nenapadá. Snad jen kečup. A možná bych asi odolal tomu sardinskému? sýru, co jím hýbou červy. Ale tím si nejsem úplně jistý.

"Já mám vegetariánské věci moc ráda, většinou se výborně hodí jako příloha k masu "

přesně :-)
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 1.8.2013 11:44  24018
mňam, houby...

jinak ta jídla vypadají skvěle. Já mám vegetariánské věci moc ráda, většinou se výborně hodí jako příloha k masu :)
shelle Shelle - Good Service 1.8.2013 11:41  24017
S houbama se mu nedivim. Ja ty svine kluzky taky nejim.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.8.2013 11:02  24016
nula [24015]: Se to spíš zhoršuje, protože nachází nová jídla, která nemůže jíst, protože se mu špatně trávím. Takto jsme třeba vyřadili papriky. Ale to chápu. Spíš bych ho potřebovala naučit na ty luštěniny a houby. Hlavně když chilli con carne miluje (fazole), ale fazolačku si nedá. Čočku nejí, ale když ochutnal tu, kterou jsem si udělala pro sebe, tak řekl, že uznává, že to mám dobré. Ale nejedl to. A tak :)
nula nula všetko je tak, ako má byť 1.8.2013 10:32  24015
AnkaHm, tak ja mám mäso rada, ale rovnako si vychutnám jedlá bezmäsité a mám ich aj za plnohodotné. Inak Wronski mi trochu pripomína moju najmladšiu dcéru. Tá má tiež také rozmaznané plezíry typu hríby, pór a podobne. Ale trochu sa to u nej zlepšuje, neviem, či u Wronskeho je ešte nádej. :)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 1.8.2013 09:06  24014
Hezké recepty i fotky. polenta v prvním receptu mi připoměla, že jsem chtěl napsat toto: U nás se prodává pouze instantní polenta, ta je hotová za tři minuty a je vážně user friendly a moc dobrá. V Itálii jsem koupil polentu neinstantní, která se sice vaří asi 25 min, ale chuťově je lepší.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 31.7.2013 20:20  24013
Smažený květák to má u mě dobrý. Ale potřebu masa denně stejně nedokáže saturovat.
mondy Mondy Ave, Caesar, - morituri te salutant 31.7.2013 18:54  24012
No, tak nějak. Aspon nějaká klobása kdyby v tom byla :-)).

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt