Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Lopuch, server nejen
pro botaniky

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
misa Misa Záviďte mi - máte proč :o) 11.9.2013 13:08  24210
A ovocné stromy, jablka, hrušky, třešně, švestky, ...
misa Misa Záviďte mi - máte proč :o) 11.9.2013 13:05  24209
A mrkev, kedlubny, ředkvičky...
misa Misa Záviďte mi - máte proč :o) 11.9.2013 13:05  24208
Jo a u baráku pažitku a nějaký koření - mátu, meduňku, apod.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 11.9.2013 13:03  24207
Jen zeleninu? Co treba jahody nebo nejake ty rybizy, angresty? Jinak asi bych brala kedlubny.
misa Misa Záviďte mi - máte proč :o) 11.9.2013 13:03  24206
vinyl [24203]: ve skleníku máme klasiku - rajčata (včetně malých), okurky, papriky (včetně kořeninových). Letos jsme zkusili i meloun - dva velký se povedly, ale rostlina se děsně rozpíná. Venku máme nějaký kanadský borůvky (když se zasadí do velké díry, rostou bezva), maliny, ostružiny, jahody, rybíz, angrešt, jostu. Hrách.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 11.9.2013 13:01  24205
Skleník nemám, chilli používám málo.
operator304 11.9.2013 12:45  24204
Lilek ve skleniku uplne OK. Taky mam docela slusne rozjetou urodu chilli papricek tri ruznych druhu. Akorat ty jolokie nechteji chytnout barvu, asi bylo malo slunce.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 11.9.2013 12:41  24203
BrainstormingCo tak nejlépe pěstovat na zahradě? Rajčata jsou klasika, zkoušel jsem lilek, to nebyla žádná sláva, teď s kapustou jem celkem spokojen, ale taky jen 50% úspěch.
shelle Shelle - Good Service 9.9.2013 23:29  24202
Diky moc, je mi jasne, ze az si pro ne v ten den pujdu, tak zrovna nbudou :)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 9.9.2013 22:57  24201
Místo pánve vem kastrůlek nebo hrnec a do něj dej aspoň 4cm oleje. Nebo WOK. Musí to plavat. BTW: banány na vaření jsou syrové nejedlé (hnusné, svíravé, tvrdé).
shelle Shelle - Good Service 9.9.2013 21:18  24200
:( tak uvidime
ziggy 9.9.2013 19:49  24199
shelle: taky nemam fritak,zkousela jsem to na panvi a stalo to za kulovku..
shelle Shelle - Good Service 9.9.2013 18:53  24198
Fritak nemam, ale mam panev. Kdo nema panev, banany sni syrove :)

Mne prave prislo, ze na tom neco je. Ale mozna to nepoznam.

Kdubych chtela fazolky, ptam se na fazolky :) kamaradi jihoAmerofilove si prave ty banany od nas vezli do Prahy.
ziggy 9.9.2013 17:52  24197
neobalujou je predtim ve smesi hladke mouky a mouckoveho cukru?tak to myslim delali na madeire a ty byly jeste lepsi nez ty z ambiente.ale je fakt ze tam jim to rostlo primo za restauraci,cerstvejsi uz to byt nemohlo..
vinyl vinyl - ...jen si hraju 9.9.2013 15:58  24196
Tak ke steaku spíš fazolky nebo kukuřici, ne?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt