Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 22.9.2013 16:32  24313
ja si pred casem koupila kulate siroke sitko, ktere je super v tom, ze ho na ten hrnec polozim a nemusim ho celou dobu drzet - a hlavne je tam tech der hodne, tak to jde rychle :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 22.9.2013 16:28  24312
Také jen pře sítko. Je to trošku voser, protože těsto je docela tuhé a leze pomalu, ale jde to. Za ten výsledek to čas od času stojí.
nula nula všetko je tak, ako má byť 22.9.2013 16:16 - Oblíbené kluby (19:15) 24311
Tiež robím halušky cez haluškové sitko i keď viem aj hádzať z lopárika a dajako neviem, ako sa dajú pkaziť. :)
borrasca Borrasca Kdo je čistý - do příkopu! 22.9.2013 15:40  24310
Halušky dělám přes takové to "struhadlo" na halušky, odkrajování z prkýnka jsem viděla jenom televizi a přijde mi to jako děsný opruz.
valkil valkil Něco něčeho je ve skutečnosti - ničím ničeho 22.9.2013 14:55  24309
Halušky musí být souměrné? Já je nikdy nemám, jde mi o chuť hlavně.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 22.9.2013 14:06  24308
Ani tak tomu nerozumím.
shelle Shelle - Good Service 22.9.2013 13:05  24307
*prvnich buchtach
shelle Shelle - Good Service 22.9.2013 13:05  24306
Hmmm, tak po mem prvnim pokisu by mun prispevek spis byl jako po prvnich. Uchrach ci knedlikach - desny, co kus to original, patlalo se to a uz to nikdy delat nebudu :)

S cim byly?
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 22.9.2013 12:01  24305
haluškyTak teda musím sám před sebou smeknout, protože halušky byly fantastický! Souměrný a mňamózní!
shelle Shelle - Good Service 21.9.2013 19:01  24304
Ja bych ho delala na pare, jako vsechno, co posledni dobou delam :)
pavlajs pavlajs 21.9.2013 18:53  24303
AnkaJá do rybího salátu rybí maso vařím, ale patent na to nemám ;-)
shelle Shelle - Good Service 21.9.2013 12:02  24302
By me zajimalo, kolikrat musi clovek delat halusky, aby tompak odsypalo a vypadaly pekne. Tohle me od toho dost odrazuje. Moje neschopnost.

Jinakna banany k masu jsem lne zapomnela, tak snad priste.

Anko, ten salat zni skvele, tobych snad i vyzkousela. Hlavne aby v tom nebyly kosti :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.9.2013 11:10  24301
Teda ono je to v rámci "farmářských" trhů (tady jsou ty uvozovky dost na místě). Trhy končí myslím v říjnu.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.9.2013 11:09  24300
Každý
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 21.9.2013 11:05  24299
Anka [24298]: ale to asi jen tenhle tyden - nebo kazdy?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt