Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 25.9.2013 07:43  24366
zblunce [24363]: Jo, také jsem ten recept pročítala znovu, abych se ujistila, že je to mimo.
nula nula všetko je tak, ako má byť 25.9.2013 06:20  24364
zblunceTiež mi to padlo do oka. :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 24.9.2013 21:54  24363
Anka [24360]: tenhle tip se jim tam asi zatoulal: ✷ Čerstvé kukuřice můžete předem chvíli povařit; doba grilování se tak zkrátí asi o polovinu. :-)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 24.9.2013 18:27  24361
Stravoval jsem se několik let v maloměstské menze, takže se nad králíkem (kočkou) neošklíbám. Ale nadšení ve mně nevyvolává. (Zejména když pak vidím tu nekonečně zaprasenou kuchyň.)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 24.9.2013 17:10  24360
Tak nějak toto.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 24.9.2013 17:06  24359
Anka [24358]: recept?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 24.9.2013 16:28  24358
Vařím kukuřičnou polévku s pečenými paprikami, tak jsem zvědavá.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 24.9.2013 13:49  24357
(Jenže Wronski se na králíka braillon nikdy neošklíbá.)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 24.9.2013 13:48  24356
No ono jeden králík pro tři lidi, to vůbec není mnoho, takže když se Wronski bude ošklíbat, Anka si přidá.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 24.9.2013 13:46  24355
Wronski [24354]: vzdycky kdyz pes zakousne sousedum kocku, vy mate k obedu kralika?
(muzu si prijet pro wronskiho porci? :-)) )
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 24.9.2013 13:36  24354
Zase králík?!
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 24.9.2013 13:30  24353
Aiwai [24325]: Přidávám se k dotazu :) Pozvala jsem kamaráda na králíka baillon a vymýšlím k tomu polévku. (Při nedostatku dostane králičí, která bude tak jako tak.)
aiwai Aiwai alea acta es 24.9.2013 13:25  24352
nejlepsi jsou hribky nakladane na kyselo.Miluju ten sliz.
ziggy 24.9.2013 09:39  24351
tak dýňová polívka výborná, ruce jsem si neuřízla (ale teda jen málem). a ještě jsem z přebytku upekla dýni s kozím sýrem .. taky moc dobrý. kdy že se to sází? :-)
nula nula všetko je tak, ako má byť 24.9.2013 08:41  24350
RoyalTak som trochu h¾adala a tá mierne jedovatá je bed¾a červenejúca záhradná. Takže tá zbieraná v lese je OK. :)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt