Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 28.9.2013 13:29  24378
ZiggyDelala jsem takhle a proste to trva http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/205562221900015/?deid=1137&recept=46

Nejsou to hodiny, ale v souctu s casem na dalsi pripravu fajitas to byla proste dlouha akce, takze v Anglii kupuji cerstve chlazene a je to.
ziggy 28.9.2013 13:14  24377
trvalo? naházim to do mixéru a je to ..
shelle Shelle - Good Service 28.9.2013 11:18  24376
Delala jsem podle receptu od kluku v akci, avokadovou a rajcatovou, chvili to trvalo :( ted kupuji cerstve chlazene trio, kdyz delam fajitas.
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 28.9.2013 09:27  24375
dotazDocela bych měl někdy chuť udělat doma tortilly. Děláte do toho domácí salsu? Ja delal jednou rajcatovou a nebylo to zrovna za pár minut hotové.

Když už jsme u toto, čím plníte tacos nebo burritos? Tipy prosím.
scalex Scalex 27.9.2013 23:06  24374
Potvrzuju, chilli pikant už od Antonína kupuju v gastro balení. Jinak na mexická jídla většinou míchám tohle Chilli pikant s trochou mletého cuminu (římský kmín) a je to přesně ta echt tex-mex chuť jak má být a přitom je to nepálivé.

Za Chilli pikant Antonína velebím, protože miluju mexická jídla a zároveň naprosto nesnáším pálivost.
kamishek kamishek 27.9.2013 20:31  24373
já u Antonína koupila před časem "Chilli pikant", že to vyzkouším, psali, že nepálí... voní jako chilli, chutná jako chilli, ale nepálí - prošlo i u manžela, který pálivé nesnáší
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 27.9.2013 16:02  24372
chystam se vyzkouset tenhle recept na mexicke kure, ale vzhledem k tomu, ze to potrebuju nepalive, tak se chci poradit - mam nahradit feferonky obyc paprikami? Nebo existuje nepalive chilli?
thegen TheGen Čtou to degen... ale co - Peachoviny? 25.9.2013 23:50  24371
z hub miluju hubník, což je vlastně taková houbovo-česneková žemlovka.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 25.9.2013 16:21 - Klub Krabice živých (19:16) 24370
zblunce [24369]: Za mě fajn a nikdo jiný to nejí :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 25.9.2013 11:42  24369
Ankaa jak tedy dopadla?
nula nula všetko je tak, ako má byť 25.9.2013 11:35  24368
kokosV polievke sa kukurica varí a pečenie ani grilovanie akosi netreba. :)
kokos kokos 25.9.2013 11:32  24367
zblunce [24363]: Co ti na té radě vadí? To že místo pečení napsali grilování?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 25.9.2013 08:43 - Klub Krabice živých (19:16) 24366
zblunce [24363]: Jo, také jsem ten recept pročítala znovu, abych se ujistila, že je to mimo.
nula nula všetko je tak, ako má byť 25.9.2013 07:20  24364
zblunceTiež mi to padlo do oka. :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 24.9.2013 22:54  24363
Anka [24360]: tenhle tip se jim tam asi zatoulal: ✷ Čerstvé kukuřice můžete předem chvíli povařit; doba grilování se tak zkrátí asi o polovinu. :-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt